Support Pokémon onthuld voor Pokkén Tournament, geen DLC gepland Nieuws | 15 februari 2016 14:04 | Auteur: Nathan | Bron: The Pokémon Company

Op de officiële website van de game heeft The Pokémon Company zes Support Pokémon onthuld voor Pokkén Tournament voor de Wii U.

Vorige week werd bekend dat Pokkén Tournament alle amiibo zal ondersteunen. Vandaag zijn via de officiële website van de game zes zakmonsters bevestigd als Support Pokémon. Dit zijn Pokémon die je op sommige momenten tijdens het gevecht kunt oproepen. Vervolgens voeren zij één aanval uit en verlaten ze het slagveld weer. Op de officiële website van Pokkén Tournament zijn drie duo's onthuld. Het betreffen Espeon & Umbreon, Cubone & Diglett en Magneton & Quagsire.

Bij oproep gebruikt Espeon de aanval Morning Sun. Hierbij wordt je Pokémon genezen van alle Special Conditions en krijg je een beetje HP terug. Hoe minder tijd er nog op de klok staat, hoe sterker het effect. Umbreon gebruikt Snarl. Hiermee wordt de Resonance Gauge van de tegenstander opgezogen en kunnen zij bovendien ook geen critical hits meer doen tegen jouw eigen Pokémon. Cubone gebruikt de aanval Bonemerang. Dit is een snelle aanval voor de lange afstand die meerdere keren schade doet. Wie zijn tegenstander ziet kiezen voor Diglett, krijgt Dig om zijn oren. Zodra Dig schade doet, wordt het makkelijker om combo's te maken. Magneton doet bij oproep de aanval Tri Attack. Hiermee worden de snelheid en de aanvalskracht van de tegenstander verlaagd. Verder is Tri Attack erg handig tegen vijanden die veel springen, omdat de aanval naar boven is gericht. Quagsire gebruikt Mud Bomb. Deze aanval is effectief tegen Pokémon die op de grond staan en raakt zelfs tegenstanders die hun Guard gebruiken.

Verder maakte The Pokémon Company bekend dat er op dit moment geen plannen zijn om DLC uit te brengen voor Pokken Tournament. De game verschijnt 18 maart voor de Wii U.

107
Next articleMagiana's gelokaliseerde naam onthuld voor de negentiende Pokémon-film Previous articleWhy Wii Hate U

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokkén Tournament

Platform: Wii U
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Bandai Namco Entertainment
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 18 maart 2016

Screenshots