The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Review | 02 maart 2016 22:00 | Auteur: Daan

De originele The Legend of Zelda: Twilight Princess kwam bijna tien jaar geleden uit voor de Wii en de Nintendo GameCube. Destijds was het een geliefd The Legend of Zelda-spel, vanwege zijn de realistische vormgeving en dankzij de revolutionaire open-world-ervaring. Van de aankondiging tot aan de release bleef het spel interesse wekken, ondanks dat we lang op de titel hadden gewacht. Anno 2016 is het enthousiasme niet echt meer aanwezig en dat bleek zo ook uit onze hands-on, gezien we er niet al te vrolijk over waren. Hadden we simpelweg meer tijd nodig met het spel, of blijft de remaster ons teleurstellen?

Er was eens...
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD begint met een doodnormale jongen op het platteland en hij is zich van geen kwaad bewust. Deze jongeman, beter bekend als Link, praat graag met de medebewoners van Ordon Village en hoedt vaak de geiten op de lokale ranch. Het is een doodnormaal herdersleven en er lijkt nog niets geniepigs aan het handje. Nadat je alle taken hebt afgerond, zoals vissen en wat al niet meer, lijkt Link klaar te staan voor een reis naar Hyrule. Je zegt gedag tegen iedereen in het dorp en vooral Ilia, waar Link veel affiniteit voor lijkt te hebben, krijgt een speciaal vaarwel. Maar nog voordat je goed en wel kunt vertrekken, blijkt dat er onheil in de lucht hangt. Ilia wordt ontvoerd en onze met groen beklede held kan niet anders dan er achteraan te gaan sprinten. Per ongeluk stuit Link op een Twilight Realm, een mysterieuze plek die Link laat veranderen in een wolf. Met de ontmoeting met Midna voor de deur, gaat dit epische avontuur van start.

19


Het verhaal van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is één van de game's beste elementen. Naarmate het spel vordert, begint het verhaal zich langzaam te ontplooien tot een aangrijpende tragedie. Op de momenten waar het verhaal in dit spel centraal staan, wordt je aandacht vastgegrepen. Jammer genoeg weet de introductie van het spel niet een zelfde gevoel achter te laten. De opening is te lang van stof, maar dat was tien jaar geleden ook al zo. De HD-versie heeft helaas geen echte vernieuwing doorgevoerd. De opdrachten waarmee je start lijken vrij willekeurig en onoverzichtelijk.

Zelda blijft Zelda
De gameplay in deze action-adventuregame is voor het merendeel ongewijzigd gebleven. Het is moeilijk te zeggen of dat iets heel positiefs is, want The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is een erg zweverig avontuur. Je reist van dungeon naar dungeon in een wereld die soms erg te wensen overlaat. Het is fijn om op Epona te rijden en Hyrule op deze manier te doorgronden, maar er valt vrij weinig te beleven. Hierdoor begonnen we steeds meer gebruik te maken van de transporteermogelijkheden van je nieuwe partner Midna, waardoor je heel snel naar de andere kant van de spelwereld kan reizen. Over Midna gesproken: zij is zonder meer één van de betere helpers binnen het Zelda-universum.

Haar advies zul je ook hard nodig hebben als je de negen kerkers gaat betreden. Hier laat Twilight Princess zich van zijn beste kant zien. De dungeons zijn stuk voor stuk goed vormgegeven en er zijn vele puzzels en sterke baasgevechten, waardoor je als speler op het puntje van je stoel zit. Ze houden oog voor de situatie van de speler, maar er zitten momenten in die beter uitgelegd hadden kunnen worden. Een ander punt is dat de dungeons gaandeweg steeds korter lijken te worden. Hierdoor gingen de laatste uren van de game sneller voorbij dan we oorspronkelijk voor ogen hadden. Het was leuker geweest als er meer balans in de lengte had gezeten, maar in elke dungeon zit genoeg content om de doorloop van het spel voort te zetten.

16


Puzzelen en strijden wordt constant met elkaar afgewisseld. Link heeft een groot arsenaal aan wapens tot zijn beschikking, welke allemaal erg interessant zijn om mee te spelen. De Spinner blijft een persoonlijke favoriet: je beweegt ermee over rails of ijs en gebruikt een spin hop om vijanden het onderspit te laten delven. Uiteraard zijn klassiekers als de Boomerang en de Bow wederom van de partij. Dit alles wordt gecombineerd met de transformatie naar Wolf Link, wat een hoop mogelijkheden en plezier met zich meebrengt. Je rent er niet alleen lekker op los, maar hebt meer mogelijkheden om de wereld goed te kunnen overzien. Je zult geheime objecten in de wereld kunnen vinden en contact kunnen leggen met de inwoners van Hyrule die vast zitten in de Twilight Realm. Er is ook een speciale aanval waarbij je je vijanden in een barrière opsluit en ze allemaal tegelijkertijd aanvalt. Het duurt even voordat je dit onder de knie hebt, maar deze aanval komt geregeld van pas.

Besturing en omgang
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD speelt voornamelijk als het origineel op de Nintendo GameCube. De acties zijn goed verdeeld onder de knoppen van zowel de Wii U GamePad als de Wii U Pro Controller, al is het misschien beter om die laatste te gebruiken. Als je op de GamePad speelt, gebruik je de motion controls in de controller om gericht te schieten. De keuze van Nintendo voor deze besturing is te begrijpen, maar wij vinden dit niet zo geslaagd. Je kunt ervoor kiezen om deze bewegingsbesturing uit te zetten, maar dan voelt het ook werkelijk niet anders dan spelen met een Wii U Pro Controller. Je zou denken dat op zijn minst alle menuopties op het touchscreen te lezen zouden zijn, maar het gaat niet verder dan een inventaris en een kaart.

Puur gekeken naar gebruikersgemak is dit geen ideale situatie. De originele Twilight Princess had geen fantastische gebruikersinterface, vooral als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Ocarina of Time en Majora's Mask. Alle menu's zitten nu op verschillende locaties en knoppen, wat het soms frustrerend maakt om snel even iets op te zoeken. Dit is nog vervelender als je alleen met de Wii U Pro Controller speelt, omdat sommige dingen je simpelweg niet worden uitgelegd. Zo kun je de inventaris niet zomaar vinden en zul je eerst de handleiding moeten openen voor de juiste knop. Met The Legend of Zelda: The Wind Waker HD had alles een duidelijke locatie op het tweede scherm, waardoor je meer noodzaak zag om ermee te spelen. Twilight Princess HD gaat er klakkeloos van uit dat je de Wii U GamePad naast je houdt, maar een goede reden daarvoor lijkt ver weg. De grote controller voelt niet lekker in hand, vooral met de complexe handelingen die Twilight Princess vereist. De enige reden waarom je actief met de GamePad zou spelen is Off-TV Play.

23


Extra veranderingen en mogelijkheden
Wie puur voor de veranderingen komt, moet zich eerst even flink achter de oren krabben. Je kunt Hero Mode gelijk starten, waarin alle vijanden twee keer zoveel schade aanrichten en de volledige wereld wordt gespiegeld. Voor wie liever naar collectibles speurt, voegt The Legend of Zelda: Twilight Princess HD vijftig Miiverse-stempels toe. Deze liggen overal goed verborgen in de wereld, waardoor het vinden van deze geen koud kunstje blijkt. Bestaande goodies, die je nodig hebt om het spel uit te kunnen spelen, zijn ook eenvoudiger gemaakt. Zo hoef je in de Tears of Light opdrachten er maar twaalf te verzamelen en het vinden van de vele Imp Poes is makkelijker geworden dankzij de Ghost Lantern. Tenslotte - en wij vinden deze verandering de belangrijkste - is de grootte van de Wallets aangepast, waardoor je nu meer geld met je mee kan dragen. Het zijn leuke extra's, maar niets verandert de game aangrijpend. Er moet nog steeds veel werk gedaan worden en dat zal vervelend zijn voor de veteraan, die wellicht een snellere game verwacht.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD ondersteunt ook de amiibo-figuren van Nintendo. Zo kun je Link of Toon Link gebruiken om de pijlen voor de boog aan te vullen, terwijl Sheik en Zelda je harten aanvullen. Ganondorf maakt dingen een stuk boeiender door de schade van vijanden te verdubbelen. Het is leuk voor de mensen die liever in de Nintendo GameCube-wereld willen spelen, maar de extra moeilijkheid van de Hero Mode een warm hart toedragen. Als je Ganondorf in Hero Mode activeert, worden de vijanden vier keer zo sterk. Dat creëert pure chaos. Begrijp wel dat er geen beloning is voor het gebruiken van de Ganondorf amiibo, dus het is niet uitermate bijzonder.

Het wordt wat specialer bij de Wolf Link amiibo, waarmee je de Cave of Shadows vrijspeelt. Hier staat een kerker met veertig verdiepingen op je te wachten waarin het constant de bedoeling is om alle vijanden uit te schakelen. Dat klinkt gemakkelijk, maar je moet alles trotseren met de wolftransformatie. Je aanvalspakket is hierdoor gelimiteerd en er is heel wat strategie en aanpassingsvermogen nodig om hier heelhuids doorheen te komen. Het bereiken van de top geeft je toegang tot de grootste portemonnee in de game en slaat je data op naar je amiibo voor het nieuwe The Legend of Zelda-avontuur voor de Wii U. Van het gehele pakket is dit de sterkste extra en de reden dat The Legend of Zelda: Twilight Princess HD misschien de moeite waard is. De uitdagingen veranderen niet als je terugkeert, wat het nutteloos maakt om weer helemaal vanaf nul te starten.Graphics en geluid
Het grootste minpunt zijn de graphics. Ze hebben nauwelijks een upgrade gehad en de meeste textures kregen niets meer dan een hogere resolutie. Het ziet er in sommige situaties degelijk uit, zoals in de Twilight Realm en de latere gebieden, maar het merendeel voelt achterhaald. Zo zien de bomen en ondergrond er extreem karig uit en is er geen moeite gedaan om het goed op te poetsen. Door de upgrade van de textures zien personages er ook niet oogstrelend uit. Dit merk je gelijk in het begin als je close-ups van Ilia's gezicht te zien krijgt. Het is nog wel allemaal lekker kleurrijk, maar het oog wil gewoon meer in 2016.

De muziek in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is verre van perfect. Een groot aantal nummers in de soundtrack is niet zo memorabel als in de andere Zelda-games en de instrumenten laten hun leeftijd horen. Een lichte upgrade met een meer orkestraal gevoel zou wonderen hebben gedaan, maar daar is helaas niet voor gekozen. Dit maakt de muziek echter niet slecht: op bepaalde momenten zorgt het best voor de juiste ondersteuning in de heftige scènes van het spel.

Conclusie
The Legend of Zelda: Twilight Princess is de benaming ''HD'' niet bepaald waardig. Na de veranderingen die The Wind Waker onderging, voelt het alsof hier veel minder werk in is gestoken. De game is voor het merendeel hetzelfde als de game uit 2006, wat stiekem nogal jammer is. Wat overblijft is een zweverig The Legend of Zelda-avontuur dat zowel frustreert als boeit. Hoewel er kleine veranderingen zijn doorgevoerd, zal het werk hetzelfde voelen als tien jaar geleden. Mocht je daar verliefd op zijn geworden, dan kun je gaan nadenken over een tweede ronde. Voor de nieuwkomer zijn er betere The Legend of Zelda-games om een start mee te maken.
7
N1-score
 • + Sterke verhaallijn
 • + Meeste dungeons zijn vermakelijk
 • + Besturing is prima te pruimen
 • + Zowel Link als Wolf Link hebben veel te bieden
 • + Geinige extra's en amiibo-functionaliteiten
 • + Heeft een goede atmosfeer
 • - Saaie wereld om te doorkruisen
 • - Dungeons worden steeds korter
 • - Graphics en muziek zijn niet al te hoogstaand
 • - Wii U GamePad functionaliteit kan beter
 • - Weinig gedaan om langzame momenten te verbeteren
Next articleMagische Amerikaanse launch trailer voor PopoloCrois: A Story... Previous articleEXCLUSIEVE WERELDPRIMEUR: Inhoud nieuwe Nintendo Direct gelekt

Reacties van gebruikers

Avatar
Elm | 01 maart 2016 22:41 | #261861
Een van mijn favoriete Zelda's Worship Muziek niet hoogstaand trouwens?
hoop dat ik m ergens cheap kan scoren
Avatar
*D4rKy* | 01 maart 2016 22:44 | #261862
Een 7 lol, meer een 9 het is en blijft Zelda natuurlijk.

Graphics en muziek zijn niet al te hoogstaand dat eerste kan ik nog begrijpen maar de muziek niet hoogstaand seriously ?
Avatar
Lucas | 02 maart 2016 22:39 | #261933
Ben het niet echt eens met deze review. Blijft jullie mening natuurlijk. Toevallig in episode 3 van interviews met de makers van Twilight Princess zeiden ze nog dat de dungeons in Twilight Princess een stuk groter zijn.

Tis en blijft in ieder geval de Zelda game die zeker in mijn top 5 staat. Een 'beste' Zelda game bestaat niet naar mijn mening maar deze staat zeker in de top.
Avatar
ThanosReXXX | 02 maart 2016 22:44 | #261934
Een redelijk zure review. De game ziet er werkelijk prachtig uit op het grote scherm, de muziek is mooi en gezien het feit dat het een remaster is, had er ook geen minpunt gegeven moeten worden voor het niet aanpassen van de grote lijn (de langzame momenten) van de game. Mijn vermoeden is dat dit in The Wind Waker makkelijker was, omdat het daar ging om de vrij simpele mechaniek van het varen over grote lege vlaktes. In een wat meer opgevulde wereld is daar wellicht meer voor nodig, en hoe versnel je lopen of paardrijden zonder dat het onrealistisch wordt? Warpen of zo? Andere soorten mechanieken hadden deze game geen recht gedaan, dus lijkt het mij beter dat ze het zo hebben gelaten.

Daarnaast is ook het werk dat er aan gedaan is nagenoeg gelijk aan dat van The Wind Waker, maar bij een cell shaded stijl valt het nu eenmaal meer op als je iets verandert omdat alles daar uit grotendeels uit egaal/effen gekleurde vlakken bestaat, en bij een meer realistische stijl zoals The Twilight Princess is het effect van een remaster nu eenmaal subtieler, omdat daar sowieso al meer kleuren en details in zaten, dus nu lijkt het alsof de textures "alleen maar" scherper zijn gemaakt, wat absoluut niet het geval is.

Op veel plekken zijn gewoon compleet nieuwe textures te zien, met dingen die er eerder niet eens in zaten.

En zoals *D4rKy* al zei: het blijft natuurlijk Zelda, dus had het eindcijfer op zijn minst al een 8 moeten zijn... Wink

EDIT:

Ben het er wel mee eens dat de upgrade het eendenbekje van Ilia geen goed heeft gedaan...
Avatar
HooksinVincent | 02 maart 2016 23:49 | #261940
collapse
In lijn der verwachting: zure review -> reacties genereren.

Jammer.
Avatar
iemand | 03 maart 2016 22:51 | #261996
Reactie op post #261940 van HooksinVincent
Wat zou nou in godsnaam het nut zijn van reacties genereren? Zelfs views genereren zou nutteloos zijn aangezien deze site geen advertenties heeft. Reviewers op andere sites zijn juist te mild omdat ze geen gezeik willen.
Avatar
Captain-Retardo | 03 maart 2016 08:00 | #261944
Tis een veels te simpele HD remaster die voor een te hoge prijs wordt verkocht. Deze review ligt toch een beetje in de lijn der verwachting ? Als Nintendo genoeg games had om het jaar op te vullen had deze titel nooit het daglicht gezien, zegt toch wel een beetje genoeg.
Avatar
mark123 | 03 maart 2016 08:57 | #261947
gelukkig is n1 de enige met dergelijk oordeel..
Avatar
SuperX | 03 maart 2016 09:07 | #261948
Muziek niet hoogstaand? Heb je wel de juiste game zitten te reviewen? Verder is en blijft dit een van mijn favoriete Zelda's en heb ik weer veel zin om het nog en keer te spelen, dit keer in HD! Het orgineel is trouwens hier wel heel goed beoordeeld.
Avatar
PaulV1999 | 03 maart 2016 09:31 | #261950
Graphics hadden beter gekund, maar wat mij betreft is de muziek in de game ge-wel-dig!
Maar ik denk dat je bedoeld dat de muziek niet met een orkest is opgenomen en daarom niet van hoogstaande kwaliteit is, of niet? Smile
Avatar
Fl@ppy2 | 03 maart 2016 09:45 | #261951
Zn vriendin zal wel vertrokken zijn dat hij de game zo naar beneden trekt.
Avatar
CyberMonkey | 03 maart 2016 12:56 | #261961
collapse
The Legend of Zelda: Twilight Princess is de benaming ''HD'' niet bepaald waardig.

Het is een remaster en niet een volledige remake. De originele Twilight Princess is zo erg verouderd op grafisch gebied dat de game bijna onspeelbaar is op een HD tv. Twilight Princess HD ziet er echt veel beter uit, dus in dat opzicht is het gewoon een geslaagde remaster. Dat The Wind Waker HD mooier is komt puur door de art style.

Dat de dungeons steeds korter worden vind ik ook niet echt een sterk punt want City in the Sky is één van de langste dungeons uit de hele serie..

Twilight Princess is zeker geen perfecte game, maar een 7 is wel een beetje aan de lage kant. Vooral omdat jullie het origineel een 9,4 hadden gegeven.
Avatar
HooksinVincent | 03 maart 2016 13:39 | #261968
Reactie op post #261961 van CyberMonkey
Ik snap dat punt over de dungeons ook niet. Ze zijn niet korter gemaakt. Maar als je de titel al eens hebt gespeeld ken je pl de puzzels al. Logisch dat ze dan korter in beleving zijn.
Avatar
Martijn | 03 maart 2016 13:48 | #261969
De review is wat zuur geschreven. Het is inderdaad een remaster. Géén remake. Er is alleen opgepoetst wat er al was. Er is niks nieuws gemaakt of gemodelleerd, al zijn sommige textures wél hernieuwd. HD is vooral een beeldresolutie. Het zegt niks over hoe fantastisch het spel is gemodelleerd of hoe sterk de graphics zijn. Het zegt alleen dat het beeld scherp is en geoptimaliseerd voor een HD scherm. Als je de gewone versie van "Twilight Princess" (4:3 beeldformaat) op een HD scherm speelt, zie je meteen het verschil (flink opgerekt en wazig, wegens de tand des tijds en bijhorend technisch aspect).

"The Legend of Zelda: Twilight Princess is de benaming ''HD'' niet bepaald waardig." is dus een zin die niet klopt. Zelfs als het spel er oerlelijk zou uitzien, is het nog steeds HD. Ik zie deze fout wel vaker op sites verschijnen. HD is niet hetzelfde als de mooiheid van de graphics. Zo gezien klopt de informatie van Nintendo dus 100%: het is in sowieso HD resolutie, maar over een complete remake heeft Nintendo nooit gesproken. Zo gezien hebben ze de mogelijkheden binnen de remaster juist benut.

Het valt me wel op dat de review ook valt over punten, die ook in de gewone versie al een probleem waren. Dat terwijl het spel destijds een uitstekende score haalde. Ik zie geen problemen bij de dungeons. Met de muziek is ook niks mis, aangezien die grotendeels hetzelfde is gebleven. Niet iedere Zelda hoeft dezelfde bekende melodieën te bevatten. Al bij al is de muziek memorabel genoeg, maar niet overal hoef je een deuntje dat je kunt meefluiten te horen. Het enige kritiekpunt op de muziek, zijn wat mij betreft de elektronische zanggeluiden in de muziek, al zaten die ook in het origineel. Dat klonk altijd wat onnatuurlijk.

Persoonlijk had ik de oorspronkelijke moeilijkheidsgraad nog wat aangehaald als minpunt, mede omdat stukken juist daardoor langgerekt kunnen aanvoelen. Het was voor mij de reden dat ik "Twilight Princess" nooit heb uitgespeeld: de uitdaging was soms te laag om door te gaan. Zo wilde ik het spel niet voltooien.

Zelf wil ik bij deze HD versie vooral de Hero-Mode gebruiken om dit spel alsnog uit te spelen. Met nét iets meer uitdaging om de lengte van het spel te doorgronden en daarmee een wat meer gebalanceerde moeilijkheidsgraad te creëren, zou dat nu moeten lukken. Zin om hem nogmaals te doorlopen, wel degelijk in HD! Smile
Avatar
DeRe4e | 03 maart 2016 14:01 | #261971
Je mag je zure review hebben.

Heb de game hier ondertussen liggen en vermaak me er prima mee.
De soundtrack die in mijn Amiibo-bundle zat is gewoonweg prachtig en ook de muziek in de game is nog steeds, net zoals 10 jaar geleden, van TOP-niveau. Ik vind Twilight Princess net één van de betere soundtracks hebben. Dus kritiek op de muziek en ook op de dungeons is weer eens een manier om reacties uit te lokken. (Krijg de indruk dat deze website dit wel vaker doet. Mensen die deze reviews schrijven zijn die eigenlijk wel een beetje fan?)
Daarnaast vond ik het gisteren een leuk idee om mijn vriend het grafisch verschil te tonen op mijn gamecube en Wii U; beide games aangesloten en vergeleken. Dan pas merk je hoe mooi TP op de WiiU is t.o.v. het wazige gamecube. Wie beelden verwacht a la Witcher 3, die kan snel ophoepelen, want dat is het niet. Maar ik vind het een geslaagde remaster, nadruk op: REMASTER. Ik ben blij dat ze zoveel mogelijk het gevoel van de oorspronkelijke game hebben behouden en enkel bepaalde puntjes hebben aangepast voor een fijnere speelervaring.

Deze gaat nog lang niet uit m'n Wii U, zeker niet.
Avatar
grijzevos | 03 maart 2016 14:12 | #261973
collapse
Toch één van de mindere Zelda's en dit is gewoon een simpele HD remaster in plaats van de mooie remake van Wind Waker. Een terecht cijfer denk ik zo.
Avatar
Martijn | 03 maart 2016 14:23 | #261975
Reactie op post #261973 van grijzevos
"Wind Waker HD" was óók een remaster en géén remake...
Avatar
Arno | 03 maart 2016 14:18 | #261974
collapse
'revolutionaire open-world-ervaring'

Hilarious
Avatar
Captain-Retardo | 03 maart 2016 15:22 | #261978
Reactie op post #261974 van Arno
Lelijke kale open vlakte waar niks te beleven valt Hilarious .
Avatar
Duncan | 03 maart 2016 16:14 | #261981
Nog steeds de saaie wolf gameplay.. Echt als ze alleen dat onderdeel hadden aangepast, had ik de game misschien nog een kans gegeven. Ook persoonlijk één van de minste Zelda's naar mijn mening.
Avatar
Jannie | 04 maart 2016 15:29 | #262099
Ik ga deze game beslist aanschaffen, één van mijn favorieten. Nu moet ik wel erbij vermelden dat ik niet bepaald objectief ben en ik de hele serie inmiddels kapot heb gespeeld. Maar in Twilight Princess zitten naar mijn mening zoveel mooie elementen dat ik er zeker uren mee zoet zal zijn, net als het origineel.
Avatar
Pink Rabbit | 04 maart 2016 16:23 | #262108
Ik heb de game wel aangeschaft, wel met minder overtuiging dan the Wind Waker hd.

Maar ik ga gewoon genieten van een zeer degelijke Zelda game.

Heb inmiddels ook geleerd dat remasters vrijwel nooit iets extra's toevoegen.
Avatar
Dinalfos | 04 maart 2016 20:08 | #262126
Het is echt niet zo dat ze meer werk in WW hebben gestoken dan in TP. Er was bij WW, vanwege de cell-shaded graphics, gewoon minder werk nodig om het er beter uit te laten zien dan voorheen. Een beetje licht, schaduw en bloom doen wonderen.
Avatar
Jordy B. | 06 maart 2016 21:11 | #262185
collapse
Altijd raar als het origineel een hoger cijfer krijgt dan de mooiere, in feite dezelfde versie.
Avatar
koekiemonster | 30 april 2016 21:50 | #263699
Reactie op post #262185 van Jordy B.
In 10 jaar tijd kan er een hoop veranderen. Ik vind mijn 10 jaar oude laptop ook niet meer zo cool als 10 jaar geleden... Zelfs niet met een nieuwe videokaart erin.

De core was 10 jaar geleden prima; inmiddels hopeloos achterhaald.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Platform: Wii U
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Tantalus
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 04 maart 2016

Screenshots