Verschijningsdatum amiibo Breath of The Wild mogelijk per ongeluk gelekt Nieuws | 17 september 2016 16:00 | Auteur: Erik F. | Bron: Reddit

Nintendo France heeft mogelijk al een richtlijn gegeven voor de release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild door een te vroeg gegeven datum!

Een scherpe Reddit-gebruiker spotte vanmorgen dat we de drie The Legend of Zelda: Breath of the Wild-amiibo op 4 maart 2017 kunnen verwachten. Zie ook de afbeelding hieronder. Let wel: dit hoeft niet de definitieve datum te zijn. Inmiddels heeft de Franse tak van Nintendo het alweer aangepast naar '2017'. Meerdere bronnen kunnen echter bevestigen dat deze datum er stond.

Nu de meer speculatieve kant van het verhaal: dit nieuws zou op zichzelf niet zo bijzonder zijn, ware het niet dat er nog helemaal geen verschijningsdatum bekend is van Breath of the Wild. Sterker nog: het is een titel voor de NX, waar óók nog geen datum van bekend is. 4 maart 2017 kan dus een goede indicatie zijn van de periode waarop het spel en zelfs het nieuwe platform verschijnt, gezien amiibo meestal rond de release van een game lanceren.

Behalve begin 2017, is er nog geen concrete verschijningsdatum vastgesteld voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

41


We danken N1ntendo-lid JMaster voor het melden van dit nieuws!
Next articleAxiom Verge Previous articleThe Great Ace Attorney 2 aangekondigd

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 17 september 2016 16:37 | #267105
Volgens Nintendo Life is de datum niet meer dan een placeholder, omdat ze vorig jaar exact diezelfde datum (4 maart) voorbij zagen komen.
There are some provisos, however, to keep hype at sensible levels. For starters, 4th March 2017 is a Saturday, which seems very unlikely. Its also been noted that 4th March 2016 was the release date for The Legend of Zelda: Twilight Princess HD and its Wolf Link amiibo; the implication is that someone was doing some work on Nintendo's site and partially copied a date as part of a test, inadvertently putting it live for a period. That does seem like a strong possibility.

En het is dus op een zaterdag, dus dat is al hoogst onwaarschijnlijk, helemaal als je het moet koppelen aan het verschijnen van een game of een console.
Avatar
calvin122 | 17 september 2016 17:21 | #267107
Tenzij de NX regio vrij is... In Japan komen namelijk de meeste dingen uit op zaterdagen Smile Dus ik hoop dat het zo is.
Avatar
JORISGUY7XD | 17 september 2016 18:03 | #267109
Gelukkig niet 31 maart.
Avatar
The Iron Ghoul | 17 september 2016 19:08 | #267110
De Zelda Amiibo en de Zelda games/ NX hoeven niet perse op de zelfde dag uit te komen. Het is juist slim met het voor uitzicht op de NX om de amiibo eerder te releasen. Voor een klant is het een simpele rekensom om te kiezen tussen 4 amiibo of 1 extra spel voor de NX.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Platform: Wii U
Genre: Open-Air Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017