EA annuleerde de geplande MySims-game voor de Nintendo 3DS Nieuws | 18 september 2016 12:25 | Auteur: Jeroen K.

EA annuleerde MySims Friends, die in ontwikkeling was voor de Nintendo 3DS. Het spel zou onder andere veel online functies en uitgebreide aanpassingen van je omgeving bevatten.

The Sims 3 was een van EA's spellen voor de Nintendo 3DS toen de handheld net verscheen. Daarvoor - ten tijde van de Nintendo DS en Wii - publiceerde Electronic Arts een aparte mobiele reeks genaamd MySims, waarvan in drie jaar tijd wel zes games verschenen. Deze serie zou aanvankelijk ook de Nintendo 3DS verschijnen in de vorm van 'MySims Friends', waar de Behavior Interactive-studio in 2010 aan werkte.

Hoofdontwikkelaar Xavier Garcia deelde onlangs weer meer informatie over dit geannuleerde project. Dit zou ook gebruik gaan maken van StreetPass, andere Nintendo-connectiviteiten en zou zelfs in essentie geheel een online game worden. Helaas wijzigde EA rond die tijd haar visie op de Sims-reeks, waarin geen plaats meer was voor MySims. Hieronder een promotie-afbeelding van 'MySims Friends', waarin de mogelijkheid om je omgeving aan te passen getoond wordt. Een regulier huis is hier veranderd in een heel andere stijl. De ontwikkelaars waren van plan om bijvoorbeeld stijlen zoals gothic, sport, futurisme en natuur te implementeren.

mysims-friends

mysims-friends2
Next articleVerkopen Nintendo 2DS in Noord-Amerika met 500% gestegen Previous articleAxiom Verge

Reacties van gebruikers

Avatar
Elm | 18 september 2016 14:18 | #267116
verdommeeeeeeeeeeeee
Avatar
FalconPawnch | 19 september 2016 09:25 | #267129
Fuuuuuu deze wilde ik zo graag ='(

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.