Nintendo eShop - Week 39 (Sonic Boom: Fire & Ice, River City: Tokyo Rumble, meer) Nieuws | 28 september 2016 20:26 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Deze week verschijnen onder andere SteamWorld Heist voor de Wii U en Sonic Boom: Fire & Ice voor de Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Wii U)

SteamWorld Heist (Verkrijgbaar vanaf 30-09-2016)
Uitgever: Image & Form
Prijs: €19,99Schieten, schatten en schurken wachten op je in SteamWorld Heist. Je speelt met de koene Captain Piper en haar bemanning, die bestaat uit een allegaartje van Steambots. Je missie: de verste uithoeken van het universum verkennen om de slinkende watervoorraden aan te vullen. Op je tocht moet je menig vijandelijk schip enteren, waar schatten met hand en tand door je tegenstanders worden verdedigd. Je moet dus een beroep doen op je tactische inzicht om de spannende, turn-based, side-scrolling vuurgevechten te overleven. De rijkdommen in je eigen scheepsruim zullen zich geleidelijk opstapelen, dus zorg dat je eigen schuit niet onder de voet wordt gelopen door de vijand! Leid je bemanning naar de overwinning in een intergalactisch avontuur waar de stoom vanaf slaat, in SteamWorld Heist.

SteamWorld Heist is tot en met 13-10-2016 te downloaden met een introductiekorting voor €14,99.

Als je SteamWorld Dig voor de Wii U en/of Nintendo 3DS en/of SteamWorld Heist voor de Nintendo 3DS bezit, kun je SteamWorld Heist voor de Wii U kopen voor €13,39.

Additionele content voor SteamWorld Heist
• The Outsider - €4,99 (Verkrijgbaar vanaf 30-09-2016)
• Hatbox: Hatful Eight + 2 - €1,99 (Verkrijgbaar vanaf 01-10-2016)
• Hatbox: Three 4 Free - Gratis (Verkrijgbaar vanaf 02-10-2016)

Soul Axiom
Uitgever: Wales Interactive
Prijs: €14,99Ontdek een sfeervolle sciencefiction-wereld en ontrafel de geheimen van het digitale hiernamaals in Soul Axiom, een puzzelgame vol diepgang voor de Wii U. Ontdek de duistere waarheid achter Elysia, een geheimzinnige cyberwereld waar herinneringen en dromen worden bewaard en beleefd. Dompel jezelf onder in een diepzinnig en prikkelend verhaal terwijl je je identiteit stukje bij beetje probeert te achterhalen, de wereld om je heen moet verklaren en een sinistere samenzwering onthult. Wees wel voorzichtig, want sommige geheimen kunnen maar beter in nevelen gehuld blijven... Ervaar een meeslepende plot vol spanning en intrige, die op meesterlijke wijze is opgebouwd door de bekroonde ontwikkelaar Wales Interactive. Ontmoet geheimzinnige personages wiens lot met het jouwe vervlochten raakt. De loop en afloop van het verhaal hangen af van de keuzes die je op je tocht maakt. Ontdek Elysia. Toen, nu en in de eeuwigheid.

Als je tijdens de E3 van 2015 de Nindies@Home demo van dit spel hebt gedownload, kun je Soul Axiom tot en met 15-10-2016 kopen voor €12,74.

Quest of Dungeons
Uitgever: Upfall Studios
Prijs: €8,99Quest of Dungeons is een turn-based kerkeravontuur, een zogenaamde rogue-like met een ouderwets fraaie, artistieke 16-bit vormgeving. Een kwaadaardige Dark Lord heeft al het licht gestolen, aan jou de taak om door te dringen tot zijn schuilplaats en hem te verslaan. Spelend als Warrior, Wizard, Assassin of Shaman moet je kerkers doorkruizen, vijanden verslaan, schatten verzamelen en zorgen dat je alles overleeft. Onderweg kun je Tomes vinden die je nieuwe vaardigheden geven. Er is ook een winkel waar je voorwerpen kunt kopen en verkopen. De layouts van de levels worden steeds weer anders door de computer samengesteld, dus elke keer dat je speelt bevinden voorwerpen en vijanden zich op andere plaatsen.

Als je Quest of Dungeons koopt voor de Wii U, dan kun je de game gratis downloaden voor de Nintendo 3DS met hetzelfde Nintendo Network ID (cross-buy).

SDK Spriter
Uitgever: Hullbreach Studios
Prijs: €12,50Creëren. Bouwen. Spelen. Delen. Wat ga jij maken? SDK Spriter is een alles-in-één studio voor het maken van retro-videogame-onderdelen, van pixel art tot speelbare levels. Als je iets moois hebt gemaakt, kun je dit presenteren op Miiverse of SDKSpriter.com. Het maken van content kent vier fases – Sprites, Tiles, Maps en Levels. Sprites zijn geanimeerde personages met acht beeldjes en vier kompasrichtingen. Tiles zijn blokken met 256 vierkantjes die je kunt gebruiken om omgevingen te bouwen. Maps zijn layouts met tiles, botsingberekeningen en warppunten. Levels zijn een combinatie van dit alles in speelbare vorm. Er zijn drie soorten levels - Overworld, Terrain en Dungeon Master. Bij Overworld-levels bekijken spelers de wereld van bovenaf, net als bij klassieke RPG’s, en kunnen ze bewegende personages toevoegen. Bij Terrain-levels bekijken spelers de wereld in pseudo-3D, net als bij racespellen uit het 16-bits tijdperk. Dungeon Master-levels zijn bedoeld voor ouderwetse ‘papier & dobbelsteen’-RPG’s, waarbij de Dungeon Master op de Wii U GamePad bepaalt wat de spelers op tv zien.

Als je SDK Paint hebt gedownload met hetzelfde Nintendo Network ID, dan kun je SDK Spriter kopen voor €10,00.

Additionele content voor FAST Racing Neo (Verkrijgbaar vanaf 30-09-2016)
• NEO Future Pack - €4,99

Speciale aanbiedingen
BIT.TRIP Presents Runner2: Future Legend of Rhythm Alien - €5,99 (tot en met 03-10-2016; normaal €11,99)
Bit Dungeon+ - €4,00 (tot en met 06-10-2016; normaal €4,99)
Dual Core - €6,99 (tot en met 13-10-2016; normaal €9,99)
Midnight 2 - €1,59 (tot en met 20-10-2016; normaal €1,99)
99Seconds - €1,49 (tot en met 27-10-2016; normaal €2,49)
Darts Up - €1,49 (tot en met 27-10-2016; normaal €2,49)
Epic Dumpster Bear - €3,89 (tot en met 27-10-2016; normaal €6,49)
Rock 'N Racing Off Road - €2,99 (tot en met 27-10-2016; normaal €5,99)
Run Run And Die - €1,99 (tot en met 27-10-2016; normaal €3,99)
Hot Rod Racer - €1,49 (tot en met 27-10-2016; normaal €1,99)
ZaciSa: Defense of the Crayon Dimensions! - €1,49 (tot en met 27-10-2016; normaal €2,99)
Gravity Badgers - €2,49 (tot en met 29-10-2016; normaal €4,99)
Captain Toad: Treasure Tracker - €24,99 (permanent, was €39,99)
Mario Party 10 - €24,99 (permanent, was €39,99)
Pikmin 3 - €24,99 (permanent, was €49,99)
Super Mario 3D World - €24,99 (permanent, was €59,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Sonic Boom: Fire & Ice (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 30-09-2016)
Uitgever: SEGA
Prijs: €39,99Beheers de elementen en sprint door een spannend avontuur in Sonic Boom: Fire & Ice, een razendsnelle platformgame boordevol actie. Ga op pad met Sonic, Tails, Knuckles, Amy en Sticks om het op te nemen tegen Dr. Eggman en de gloednieuwe superschurk D-Fekt! Sonic zit in de nesten. De halsstarrige Dr. Eggman heeft een krachtig element met de naam Ragnium ontdekt en hij gebruikt het om een leger razendsnelle robots te bouwen die de blauwe egel moeiteloos kunnen inhalen! Alsof dat nog niet erg genoeg is, is D-Fekt - een van de robots van Dr. Eggman - op hol geslagen en slaat hij de boel kort en klein! Sonic en zijn vrienden moeten hun krachten bundelen en de vrede op het eiland Ragna Rock herstellen.

River City: Tokyo Rumble
Uitgever: Natsume
Prijs: €29,99Knokken in de betonnen jungle! Volg het verhaal van de vechtgrage student Kunio en zijn goede vrienden. Wanneer een misdadige bende probeert Tokio over te nemen, gaat deze zelfbenoemde “strijder voor rechtvaardigheid” samen met zijn maten de straten schoonvegen! Stomp, trap of gebruik wapens als voetballen, boksbeugels, kettingen en zelfs fietsen om die brutale bendeleden een lesje te leren.

Azure Striker Gunvolt 2
Uitgever: Inti Creates
Prijs: €12,99Baan je een weg door een dystopische sciencefictionwereld in Azure Striker Gunvolt 2, een razendsnel avontuur boordevol actie. Ervaar de 2D-platformactie en de explosieve vuurgevechten die je gewend bent van de Azure Striker Gunvolt-serie, en ontdek een gloednieuwe verzameling functies en personages. Na de gebeurtenissen in Azure Striker Gunvolt is er een nieuwe, machtige vijand opgestaan. Het lot van de wereld ligt in handen van Gunvolt, een buitengewoon krachtige supersoldaat die elektriciteit kan manipuleren. Storm het slagveld op en neem je vijanden in het vizier om ze vervolgens te bestoken met geconcentreerde energiestralen door middel van Gunvolts dodelijke Flashfield-aanval! Als je genoeg ervaring hebt opgedaan, kun je je vaardigheden combineren om het strijdtoneel te domineren en een indrukwekkend arsenaal krachtige wapens en speciale krachten inzetten. Vecht verstandig en vastberaden om een zo hoog mogelijke score te behalen. En om de wereld te redden, natuurlijk.

Azure Striker Gunvolt 2 is tot en met 05-10-2016 te downloaden met een introductiekorting voor €11,69.

Quest of Dungeons
Uitgever: Upfall Studios
Prijs: €8,99Quest of Dungeons is een turn-based kerkeravontuur, een zogenaamde rogue-like met een ouderwets fraaie, artistieke 16-bit vormgeving. Een kwaadaardige Dark Lord heeft al het licht gestolen, aan jou de taak om door te dringen tot zijn schuilplaats en hem te verslaan. Spelend als Warrior, Wizard, Assassin of Shaman moet je kerkers doorkruizen, vijanden verslaan, schatten verzamelen en zorgen dat je alles overleeft. Onderweg kun je Tomes vinden die je nieuwe vaardigheden geven. Er is ook een winkel waar je voorwerpen kunt kopen en verkopen. De layouts van de levels worden steeds weer anders door de computer samengesteld, dus elke keer dat je speelt bevinden voorwerpen en vijanden zich op andere plaatsen.

Als je Quest of Dungeons koopt voor de Nintendo 3DS, dan kun je de game gratis downloaden voor de Wii U met hetzelfde Nintendo Network ID (cross-buy).

Ninja Usagimaru - The Mysterious Karakuri Castle
Uitgever: Aksys Games
Prijs: €5,99

Ninja Usagimaru - The Mysterious Karakuri Castle is een actiepuzzelspel dat de ninja-kwaliteiten van spelers op de proef stelt! In een tijdperk dat de mensheid al lang is vergeten, nemen spelers de rol aan van Usagimaru, een legendarische held die zijn dorp moet bevrijden uit de klauwen van meedogenloze monsters. Reis door meer dan 60 listige levels om gevangen dorpsbewoners te redden en herstel de vrede in het land. Tijdens je avonturen word je meer en meer een echte ninjakrijger. Het bevrijden van dorpsbewoners levert namelijk bonussen op die je uitrusting en vaardigheden verbeteren! Vermijd valstrikken, manipuleer de omgeving en kraak breinbrekende puzzels als de enige echte Usagimaru!

Noah's Cradle
Uitgever: Circle Ent.
Prijs: €4,99Er bestaan geen mensen meer die nog weten hoe het leven was op de oude planeet. Maar de naam ervan is doorgegeven door de duizenden mensen die met een ruimteschip vertrokken om het uitsterven van de mensheid te voorkomen. Vanwege de overeenkomsten met de legende over de grote zondvloed die de aarde vernietigde, gaven de mensen dit schip de naam Noah’s Cradle. Eén zo’n Cradle baande zich een weg naar een grote gasplaneet. In de atmosfeer van de planeet bevonden zich reusachtige wezens van enkele honderden tot zelfs duizenden kilometers lang. Toen de Cradle in de atmosfeer afdaalde, werd hij plotseling aangevallen. En zo begon de strijd. Kies diverse uitrustingen van drie vliegtuigen, waaronder raketten, lasers, drones en barrières. Vecht je een weg door zes gebieden om ze te veroveren.

Additionele content voor Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice
• Special Episode: Turnabout Time Traveler - €5,99

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 30-09-2016)
• The Legend of Dark Witch 2 - Herbert Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Icke Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Klinsy Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Kuito Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Litty Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Mari Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Rudy Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Sola Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Urken Theme - €0,99
• The Legend of Dark Witch 2 - Zizou Theme - €0,99
• Excave II Theme - €1,99
• Excave III Theme - €1,99
• Shantae Beach - €1,99

Speciale aanbiedingen
Alien on the Run - €3,99 (tot en met 06-10-2016; normaal €4,99)
Crazy Construction - €5,59 (tot en met 06-10-2016; normaal €6,99)
Epic Word Search Collection - €5,99 (tot en met 06-10-2016; normaal €7,99)
Epic Word Search Collection 2 - €5,99 (tot en met 06-10-2016; normaal €7,99)
Art of Balance TOUCH! - €5,20 (tot en met 20-10-2016; normaal €6,99)
Demon King Box - €2,99 (tot en met 20-10-2016; normaal €3,99)
Parking Star 3D - €1,99 (tot en met 20-10-2016; normaal €2,99)
Quell Reflect - €2,99 (tot en met 20-10-2016; normaal €3,99)
Football Up Online - €1,99 (tot en met 27-10-2016; normaal €3,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 29-09-2016, tenzij anders aangegeven.
Next articleJapanse verkoopcijfers 19/9/2016 - 25/9/2016: PlayStation 4... Previous articlePokémon Go Plus

Reacties van gebruikers

Avatar
Ivo-tje | 29 september 2016 20:26 | #267348
2 koppen voor de Wii U games, geen voor de 3DS?
Foutje in de tekst? Wink

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Alien on the run

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Platformer
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 04 augustus 2016

Art of Balance TOUCH!

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Shin'en
Uitgever: Shin'en
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 mei 2012

Bit Dungeon+

Platform: Wii U eShop
Prijs: €4,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Dolores Entertainment
Uitgever: Dolores Entertainment
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juli 2016

BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien

Platform: Wii U eShop
Prijs: €11,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Gajin Games
Uitgever: Gajin Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 11 april 2013

Captain Toad: Treasure Tracker

Platform: Wii U
Genre: Mini-Maze Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 02 januari 2015

Crazy Construction

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Joindots
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 oktober 2014

Darts Up

Platform: Wii U eShop
Genre: Extreme Sports
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Demon King Box

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €3,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Lanan
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 september 2014

Dual Core

Platform: Wii U eShop
Prijs: €9,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Gray Fin Studios
Uitgever: Gray Fin Studios
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 juni 2016

Epic Dumpster Bear

Platform: Wii U eShop
Prijs: €9,49
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Log Games
Uitgever: Log Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 april 2016

Epic Word Search Collection 2

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €7,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Lightwood Games
Uitgever: Lightwood Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 mei 2016

Excave II: Wizard of the Underworld

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €10,00
Genre: Dungeon RPG
Ontwikkelaar: Mechanic Arms
Uitgever: Bergsala Lightweight
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 april 2015

Excave III: Tower of Destiny

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €7,99
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: Mechanic Arms
Uitgever: Bergsala Lightweight
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 februari 2016

FAST Racing Neo

Platform: Wii U eShop
Prijs: €14,99
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Shin'en Multimedia
Uitgever: Shin'en Multimedia
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 10 december 2015

Football Up Online

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €3,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: Onbekend

Gravity Badgers

Platform: Wii U eShop
Prijs: €4,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Wales Interactive
Uitgever: Wales Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 mei 2014

Hot Rod Racer

Platform: Wii U eShop
Prijs: €2,99
Genre: Arcade Racing
Ontwikkelaar: ZeNfA Productions
Uitgever: ZeNfA Productions
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juli 2016

Mario Party 10

Platform: Wii U
Genre: Party
Ontwikkelaar: NDCUBE
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 maart 2015

Midnight 2

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Petite Games
Uitgever: Petite Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 juni 2016

Ninja Usagimaru - The Karakuri Castle

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €5,99
Genre: Action Puzzle
Ontwikkelaar: F K Digital
Uitgever: Aksys Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 september 2016

Noah's Cradle

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 september 2016

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €29,99
Genre: Point 'n Click Adventure
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 september 2016

Pikmin 3

Platform: Wii U
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 26 juli 2013

Quest of Dungeons

Platform: Wii U eShop
Prijs: €8,99
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: Upfall Studios
Uitgever: Upfall Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 29 september 2016

Quest of Dungeons

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €8,99
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: Upfall Studios
Uitgever: Upfall Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 29 september 2016

River City: Tokyo Rumble

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €29,99
Genre: Sidescroller beat 'em up
Ontwikkelaar: ARC SYSTEM WORKS
Uitgever: Natsume
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 september 2016

Rock 'N Racing Off Road

Platform: Wii U eShop
Prijs: €5,99
Genre: Arcade Racing
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 29 januari 2015

Run Run and Die

Platform: Wii U eShop
Prijs: €3,99
Genre: Arcade
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 april 2016

SDK Spriter

Platform: Wii U eShop
Prijs: €12,50
Genre: Overige
Ontwikkelaar: HullBreach Studios
Uitgever: HullBreach Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 29 september 2016

Sonic Boom: Fire & Ice

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Sanzaru Games
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 september 2016

Soul Axiom

Platform: Wii U eShop
Prijs: €14,99
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Wales Interactive
Uitgever: Wales Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 september 2016

SteamWorld Heist

Platform: Wii U eShop
Prijs: €19,99
Genre: Turn-based 2D shooter
Ontwikkelaar: Image & Form
Uitgever: Image & Form
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 september 2016

Super Mario 3D World

Platform: Wii U
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 29 november 2013

The Legend of Dark Witch 2

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €6,99
Genre: Actie
Ontwikkelaar: INSIDE SYSTEM
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 februari 2016

ZaciSa: Defense of the Crayon Dimensions!

Platform: Wii U eShop
Prijs: €2,99
Genre: Tower Defence
Ontwikkelaar: ZeNfA Productions
Uitgever: ZeNfA Productions
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 augustus 2015