Nieuwe Attack on Titan-game op weg naar de Nintendo 3DS Nieuws | 18 oktober 2016 16:51 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Koei Tecmo

Neem nu zelf de hoofdrol op je in de nieuwste Attack on Titan!

De laatste editie van weekblad Famitsu laat ons weten dat er een nieuwe Attack on Titan in de maak is voor de Nintendo 3DS: Attack on Titan: Escape from Certain Death. Deze avonturengame draait om de populaire TV-serie en wordt geproduceerd door Koei Tecmo's studio Ruby Party en de makers van de TV-serie.

De game volgt een origineel verhaal dat in een bepaald oud kasteel plaatsvindt. De hoofdspeler is lid van Survey Corps en belandt in een wanhopige situatie na niet alleen zijn spullen, maar ook de weg te zijn verloren in het kasteel. Spelers moeten proberen te ontsnappen en lopen bekende characters tegen het lijf. Je kunt je eigen personage invullen, zo ook het geslacht. Als je een mannelijk personage kiest, zal Mikasa je partner zijn, maar als je een vrouwelijk personage neemt, wordt Levi je makker. Als het verhaal vordert, kun je steeds meer personages uit de bekende anime aanspreken. Het verhaal vindt plaats voordat de Female Titan langskomt (uit de anime).

Momenteel is de ontwikkeling van het spel voor 30 procent klaar. Een releasedatum voor de Nintendo 3DS-game is nog niet bekend, een westerse lokalisatie ook niet.
Next articleMeer details over de 'nieuwe klassieke RPG' The Alliance Alive Previous articleUITSLAG: Win 4x een Volcanion downloadcode

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Attack on Titan: Escape from Certain Death

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Ruby Party
Uitgever: Koei Tecmo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend