Atlus CEO praat over de Nintendo Switch, typische Atlus-games en meer Nieuws | 26 november 2016 17:45 | Auteur: Mark | Bron: MCV UK

Atlus CEO Naoto Hiraoka heeft in een interview met MCV kort gereageerd op de onthulling van de Nintendo Switch. Daarnaast legt deze beste man uit hoe Atlus fans van de Japanse subcultuur probeert aan te trekken.

Naoto Hiraoka, CEO van Atlus, is kort ingegaan op de Nintendo Switch, tijdens een interview met MCV. Hoewel hij niets zei over specifieke games die Atlus mogelijk in ontwikkeling heeft voor de Nintendo Switch, zei deze beste man dat de opvolger van de Wii U "veel potentie" heeft. Naast de opmerkingen van Hiraoka over de Nintendo Switch heeft hij het nog over andere interessant onderwerpen gehad. Zo heeft Hiraoka het volgende over de Nintendo 3DS gezegd (vertaald):

"Als third-party-uitgever van Nintendo-platformen hebben we gezien dat eigenaren van de Nintendo 3DS uitkijken naar volwassen RPG-ervaringen en Japanse RPG's sluiten hier perfect op aan."


Tenslotte lichtte Hiraoka toe hoe Atlus zijn best heeft gedaan om fans van de Japanse subcultuur aan te trekken (vertaald):

"In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan onze merkstrategie. De Japanse subcultuur bestaat uit vele games, manga, anime enzovoorts, maar wij focussen ons alleen op de gaming-industrie, om zo de leider te worden, terwijl we de beste creatieve content aan onze fans leveren. Er was een moment dat de Japanse games zich in een donkere tijd bevonden.

Echter, met de verschijningen van spellen als Demon's Soul, Persona 4 en Catherine, waren we weer in staat om producten te leveren die in de smaak vielen bij overzeese consumenten. Atlus' kracht is het ontwikkelen van RPG's en het creëren van dat waar we goed in zijn om zo een vermakend product op de markt te brengen. Dat dit positieve reacties oplevert van onze fans doet ons erg goed."

Next articleGesloten: Win een Pokémon Sun & Moon prijzenpakket & Pokémon... Previous articleGerucht: Nieuwe Pokémon GO-update voegt honderd nieuwe Pokémon...

Reacties van gebruikers

Avatar
The Iron Ghoul | 26 november 2016 18:24 | #268994
I want Snowboardkids
Avatar
Jeroen K. | 26 november 2016 20:08 | #268996
Heel tof dat Atlus aan boord is voor de Switch Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.