Technologie en monsters in trailer Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional Media | 05 december 2016 13:40 | Auteur: Nathan | Bron: Square Enix

Square Enix heeft een trailer online gezet voor Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional, dat binnenkort voor de Nintendo 3DS verschijnt in Japan.

Dragon Quest Monsters is een spin-offserie van de bekende Dragon Quest-serie. In tegenstelling tot in de hoofdserie vecht jouw personage niet zelf, maar zijn het jouw monsters die voor jou vechten in turn-based krachtmetingen. Aan het einde van een gevecht is er een kleine kans dat het vijandige monster zich bij jou aansluit, maar je kunt ook tijdens het gevecht al proberen om de tegenstander over te halen om zich bij je te voegen. Helaas zijn er niet zo veel spellen in de serie naar Europa gekomen: alleen Dragon Quest Monsters in 1999 voor de Game Boy, Dragon Quest Monsters: Joker in 2008 en Dragon Quest Monsters: Joker 2 in 2011 voor de Nintendo DS.

In maart van dit jaar verscheen Dragon Quest Monsters: Joker 3 in Japan voor de Nintendo 3DS en nu is de definitieve versie Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional op komst. Deze game voegt 200 monsters toe aan de Monsters-serie, die eerder al te vinden waren in Dragon Quest X (voor de Wii, Wii U, Nintendo 3DS en binnenkort Nintendo Switch) en de mobiele app Dragon Quest of the Stars - twee games die helaas alleen in Japan verkrijgbaar zijn. Zojuist heeft Square Enix een trailer online gezet, een zogenaamde 'image trailer'. Het is een mooi geanimeerde video waarin de speler de confrontatie aangaat met een monster.

Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional verschijnt op 9 februari 2017 in Japan voor de Nintendo 3DS. Het is nog niet bekend of de game ook naar Europa zal komen.

Next articleNintendo eShop - Week 49 (Excitebike 64, meer) Previous articleN1ntendo's top twintig Wii U-titels: 5 - 1

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: TOSE
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: Onbekend