President Sony over Nintendo Switch: 'Uniek en goed voor core-gamers" Nieuws | 07 december 2016 12:19 | Auteur: Mink | Bron: DigitalSpy

In een interview heeft Shuhei Yoshida, de president van Sony's Worldwide Studios for Sony Interactive Entertainment Inc., gesproken over de Nintendo Switch.

Recentelijk heeft Shuhei Yoshida gesproken over de nieuwste console van Nintendo. In voorgaande interviews was de president van Sony positief over de andere Japanse grootmacht. Ook ditmaal heeft de beste man alleen maar lovende woorden voor Ninty en haar nieuwe console. Hij vertelde (vertaald):

"Ik denk dat de Nintendo Switch een zeer uniek systeem wordt. Het is zeer interessant hoe ze het systeem laten werken met meer conventionele controlls. Ik denk dat het daarom goed is voor core-gamers en hun marketing zegt datzelfde."


Later vroeg DigitalSpy nog of Sony Nintendo als een concurrent ziet betreffende hardware-sales. De heer Yoshida antwoordde met dat hij verwachtte dat Nintendo een nieuwe markt gaat aanboren.
Next articleAfscheidsbrief aan de Wii U Previous articleNintendo praat over de naam van de Nintendo Switch en zijn onthulling

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.