Super Mario Odyssey best bekeken game-video van Nintendo of America's YouTube Nieuws | 03 februari 2017 11:50 | Auteur: Mink | Bron: Nintendo

Super Mario Odyssey is de best bekeken YouTube-video van een game van het kanaal van Nintendo of America.

Halverwege juni van vorig jaar schreven we dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild de best bekeken game van het YouTube-kanaal van Nintendo of America is. Sindsdien is de video bijna vijf miljoen keer vaker bekeken en toch heeft Super Mario Odyssey de titel overgenomen. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is ondertussen 11.1 miljoen keer bekeken terwijl Super Mario Odyssey nu 11.2 miljoen keer is bekeken. De Nintendo Switch onthullingsvideo is de best bekeken YouTube-video van Nintendo, deze staat op ruim 26 miljoen views.

Next articleVerduidelijking omtrent opvolger Nintendo 3DS Previous articleFamitsu geeft scans vrij van personages The Legend of Zelda:...

Reacties van gebruikers

Avatar
Rico B. | 03 februari 2017 12:24 | #272001
Waarvan ongeveer de helft lopen te zeiken over van alles terwijl ze het systeem toch gaan halen.

Van Super Mario Odyssey had ik het wel verwacht. Het spel ziet er fantastisch uit, Mario in New York City, ahum, ik bedoel New Donk City is iets wat je niet verwacht en toch de kijkers nieuwsgierig maakt en zelfs de video meerdere keren te laten kijken. The Legend of Zelda is natuurlijk nogsteeds even gaaf enzo, maar daar hebben we de afgelopen 5 jaar al genoeg van gekregen. Iets nieuws wekt nieuwe interesses.
Avatar
jdw89 | 03 februari 2017 12:36 | #272002
collapse
Als deze launch was geweest had ik nu al een Switch gereserveerd. Nu maar wachten tot de Holidays... Weird
Avatar
Martijn | 03 februari 2017 16:14 | #272017
Reactie op post #272002 van jdw89
Op zich is Zelda ook een prima titel om mee te lanceren. Het is logisch dat Nintendo geen Mario in Zelda's vaarwater wil. Dan zitten die titels elkaar in de weg, qua verkoop. Begrijpelijk dat Mario dan later komt, mede omdat die game nog niet was beloofd.

Het klinkt zo traditioneel: een nieuwe Nintendo console die lanceert mét een nieuwe Mario game. Toch was dat alleen bij de Super Nintendo en N64. Bij de Nes alleen op de westerse markt. "Luigi's Mansion" tel ik even niet mee, omdat het geen traditionele Mariogame was. In de praktijk is een Mario-game bij lancering dus niet zozeer een traditie...

Overigens kijk ik wel erg uit naar "Super Mario Odyssey". Ik hoop wel dat het iets nieuws doet met de "Super Mario 64"/"Super Mario Sunshine" opzet. Vooral "Sunshine" had nogal grote gebieden met bijna niks erin. Dat voelt toch wat gemakzuchtiger tegenover bijv. "Galaxy" waar aan ieder planeetje zorg en aandacht is besteed, tot in detail.

Dan nog geloof ik dat het een geweldige Mariogame wordt, zoals "Breath of the Wild" waarschijnlijk een meesterwerk wordt. Alle vertrouwen in.
Avatar
Banjo | 04 februari 2017 10:51 | #272029
Reactie op post #272002 van jdw89
Tja, zo denk ik er ook over. Het is simpelweg nog niet de moeite waard om de Switch nu al te gaan halen, zelfs niet voor Zelda..

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Platform: Wii U
Genre: Open-Air Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017