Nintendo toont twee nieuwe trailers Arms Nieuws | 13 februari 2017 11:05 | Auteur: Rowan | Bron: Nintendo

Nintendo heeft twee Japanse trailers van het nieuwe spel Arms uitgebracht.

Arms is een 3D fighting-game voor de Nintendo Switch, die gebruik maakt van de Joy-Con controllers. Door deze in de hand te houden boks je rekbare armen. In dit spel kun je verschillende vechters kiezen die allemaal hun eigen specificaties hebben. In twee nieuwe trailers zijn nieuwe personages en wapens te zien. Je kunt de trailers hieronder bekijken.

Arms komt in april 2017 naar de Nintendo Switch.Next articleN1 Podcast aflevering #3: Wii Zien U later Previous articlePokemon GO krijgt binnenkort ruil- en vechtfuncties

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 13 februari 2017 11:26 | #272208
Nee, ik kan hier echt niet warm van worden...
Avatar
Jerone | 13 februari 2017 11:38 | #272209
Ik vind het spel met elke trailer toffer worden. Ik ga hem over een of twee jaartjes ofzo denk ik wel ergens afgeprijsd halen.
Avatar
offensive | 13 februari 2017 12:15 | #272210
Doet mij nog steeds weinig deze game. Toen Nintendo destijds Splatoon1 voor het eerst liet zien was ik best wel enthousiast. Dat heb ik met deze game helemaal niet.
Avatar
The Iron Ghoul | 13 februari 2017 12:51 | #272211
collapse
Ik zie geregeld mensen die dit spel echt helemaal niks vinden en je mag vinden wat je ervan vind. Ik zelf ga hem denk wel halen, maar niet op launch. Maar zijn jullie niet blij dat Nintendo met nieuwe IP's komt? Vaak hoor ik van mensen dat Nintendo alleen maar uit Mario en Zelda bestaat, maar ARMS bewijst wel dat de jonge generatie bij Nintendo de creativiteit en de kunde hebben om iets te maken. Het is misschien geen triple A titel, maar het is wel een uniek spel.
Avatar
SpijkerJasper | 13 februari 2017 13:58 | #272213
Reactie op post #272211 van The Iron Ghoul
collapse
Maar niet elke nieuwe IP, hoe origineel en creatief dan ook, hoeft bij iedereen in de smaak te vallen. Splatoon destijds wel maar ARMS (nog) niet helemaal heb ik 't idee. Persoonlijk zie ik liever een nieuwe IP van het kaliber Mario, Zelda en Metroid. ARMS voelt voor mij meer aan zoals Punch-Out op de NES. Hoewel ik wel respect heb voor deze golden oldie, is het nooit echt mijn ding geweest. Toen speelde ik Mario 3, Mega Man 2, Ninja Gaiden, Double Dragon, Kirby, Contra en what not! Graag ook dit type knallers voor op de Switch als het kan! Smile

Dan komt er voor mij nog bij dat Nintendo veel oude IP's dik heeft verwaarloosd. Ik doel dan niet gelijk op F-Zero, Metroid, Star Fox (Wii U versie was echt niks) en Kirby maar ook series als Wave Race, 1080 en Excite-bike/Truck. Toen Punch-Out werd uitgebracht stopte Nintendo immers ook niet met al die andere IP's. Dat niet alle series meer toegankelijk of populair kunnen zijn anno 2017, snap ik wel. Maar dan nog; een leuke Kart Racer naast MK8 was op z'n minst al heel leuk geweest. Rare kwam toen met Diddy Kong Racing op de proppen. Doe iets in die geest, werk hard aan Metroid of Kirby en breng weer eens een Excite-bike/Truck game uit! Nu is het Mario, Zelda en één nieuwe IP die niet iedereen ligt?
Avatar
The Iron Ghoul | 13 februari 2017 15:35 | #272216
Reactie op post #272213 van SpijkerJasper
collapse
Nintendo en geen enkel ander bedrijf heeft de manschappen of het geld om al de IP's die het heeft gebouwd met regelmaat te releasen. Dat zal alleen lukken als Nintendo die IP's beschikbaar stelt aan 3 party devs, maar dat zal niet altijd goed gaan.

Verder kan ik me wel herinneren dat er Pre-Splatoon nogal wat gedoe was over hoe kinderachtig Splatoon er wel niet uitzag. Gelukkig is daar niks van waar geworden en is Splatoon de best verkochte nieuwe IP sinds jaren.

Ik denk dat we ARMS in het rijtje Yoshi en Kirby kunnen scharen. Een leuke serie/spel, maar een relatief kleine doelgroep
Avatar
MVG | 13 februari 2017 16:17 | #272217
Reactie op post #272216 van The Iron Ghoul
collapse
Zo gaat het altijd. Als iets een succes blijkt, wordt vervolgens vergeten hoe men er eerder over dacht. Denk o.a. ook aan "Wind Waker".

Tijdens de E3 van 2015 was verre van iedereen te spreken over "Splatoon". Velen wisten niet wat ze ervan moesten vinden. Het concept was ook zeer moeilijk te plaatsen, omdat het nogal vreemd was. Felle kleurtjes, rare muziek, inktvissen die in kinderen veranderen, verf schieten, gebied veroveren. Vele dachten nog het meeste aan "De Blob", een eerdere Wii titel met verf, al hield de vergelijking daar zo ongeveer wel op. Was dit nou een nieuwe Nintendo-waardige titel, laat staan franchise?

Dat bleek dus wel zo, maar zelfs na de release was er kritiek. De inhoud was te klein en het spel te beperkt. Men wist toen nog niet welke DLC Nintendo nog ter beschikking zou stellen en hoelang ze daarmee door zouden gaan. In geval van "Splatoon" werkte het optimaal: er was steeds een reden om terug te keren naar het spel, zónder een cent extra te betalen. Intussen wordt "Splatoon' gerekend als één van de successen op de Wii U.

Het lijkt me veel te vroeg om "ARMS" zo snel al af te schrijven. Weinig mensen die het daadwerkelijk hebben gespeeld en alles wat we zien is nog in ontwikkeling. Als het straks alsnog een leuke titel blijkt te zijn, is het jammer er eerst zo op neer gekeken te hebben. Dit komt van iemand met een grote hekel aan shooters, maar "Splatoon" tóch leuk vindt, tegen zijn eigen verwachtingen in. Het kan, dus wie weet hoe "ARMS" uiteindelijk uit de verf zal komen. Smile
Avatar
SMS | 14 februari 2017 05:02 | #272224
Reactie op post #272217 van MVG
collapse
Huh. Weird Ik zie kritiek voor ARMS overal, waar iedereen die ik kende Splatoon "wel okee" vond. Splatoon werd alleen overschaduwt door Smash 4.
Avatar
MVG | 14 februari 2017 10:32 | #272227
Reactie op post #272224 van SMS
Aanvankelijk waren de reacties op "Splatoon" wat gemixt, maar het is beter zo: "Splatoon" heeft zich bewezen als een succes. Wat gezien werd als een kleinschaliger spelletje, bleek uiteindelijk een volwaardige nieuwe game. Dan kun je zeggen dat het concept werkt en het spel de verwachtingen overtroffen heeft, zelfs na een aanvankelijk lauw onthaal.

We weten nog niet wat "ARMS" gaat doen. Tot nu toe is er nog weinig enthousiasme en ik verwacht ook nog geen meesterwerk, maar het kan nog steeds een redelijk tot goed spel worden tot het tegendeel bewezen is. Het ziet er niet eens slecht uit, al heeft dit spel een Wii achtig concept. Ik begrijp niet goed waarom Nintendo's presentatie vorige maand begon met meteen twee Wii achtige games. Merkbaar dat niemand daar op zit te wachten.

Ook "ARMS" zal zich moeten bewijzen, maar is geen "Splatoon". Of het lukt moeten we nog gaan zien. Het zou moeten kunnen, maar wat er écht gaat gebeuren moet nog blijken.
Avatar
FalconPawnch | 14 februari 2017 00:17 | #272222
Reactie op post #272216 van The Iron Ghoul
onzin, als ze met nieuwe IP's kunnen komen, waarom dan niet met al bekende IP's waar mensen WEL op zitten te wachten? Nou goed, het blijven allemaal meningen van iedereen, maar als ik mocht kiezen tussen een nieuwe Excite truck of ARMS, ga ik toch echt voor Excite truck.
Avatar
SpijkerJasper | 14 februari 2017 13:17 | #272234
Reactie op post #272216 van The Iron Ghoul
Ze hoeven ook niet alle IP's regelmatig terug te halen (zoals ze wel hoorden te doen maar dat ter zake) maar van al die 6 (Star Fox niet, die kwam nog op de Wii U) franchises, wordt er gewoon geen enkele meer gebruikt. Daarbij komt ook nog eens dat er zoiets bestaat als een third-party bedrijf die ook ingezet kan worden. Denk aan Sega destijds met het fantastische F-Zero GX. En waarom horen we gewoon letterlijk niks meer van Excite Truck? Deze game was een spel op zichzelf en niet eens een traditionele Excitebike sequel. Waarom kan er naast MK8 niet meer een andere racegame bestaan van Nintendo of via een ander bedrijf? Nieuwe IP's inzetten is fantastisch uiteraard maar doe ook wat met één van je oude vergeten series. Dus niet alleen Mario, Zelda en een pats-boem-knal-spelletje. Like i said; Punch-Out was destijds ook niet mijn ding. Wii-Sports was wel grappig maar de Wii had nog genoeg andere exclusieve toppers in alle soorten en maten.

onzin, als ze met nieuwe IP's kunnen komen, waarom dan niet met al bekende IP's waar mensen WEL op zitten te wachten? Nou goed, het blijven allemaal meningen van iedereen, maar als ik mocht kiezen tussen een nieuwe Excite truck of ARMS, ga ik toch echt voor Excite truck.


Dit dus. Waarom niet beide? Niet iedereen heeft interesse in een game als ARMS. En als Nintendo het te druk heeft en niet genoeg mankracht heeft, waarom zetten ze Monster Games niet aan 't werk voor Excite Truck? Kom op Nintendo, knal nou eens gelijk goed met je nieuwe console!
Avatar
DeRe4e | 13 februari 2017 13:22 | #272212
collapse
Titel grijpt me nog steeds niet. Misschien als ik dichter bij launch kom en meer gameplay gezien heb dat ik er wel enthousiast van word.

Het tempo van het vechten is gewoon veel te traag. Had liever snellere actie gezien.
Avatar
FalconPawnch | 14 februari 2017 00:19 | #272223
Reactie op post #272212 van DeRe4e
Dit is ook vooral mijn kritiek. Het lijkt me daarnaast ook gewoon een buttonbasher. Beetje jumpspammen. Ik zie het ook al gebeuren dat er een overpowerde fighter bij zit waarmee mensen lame tactics verzinnen. Zo'n soort game lijkt me dit...
Avatar
charlie1 | 13 februari 2017 15:30 | #272215
Zalig dat nintendo iets nieuws uit zijn mouw tovert. Heb altijd willen boksen. Met de joy cons ga ik meer die vrijheid voelen dan met de nunchuk. Ik kan gerust mijn armen uitstrekken en klappen delen. Hoop dat dit spel later een online functie heeft om mijn bokskwaliteiten met anderen te testen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ARMS

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 20
Releasedatum: 16 juni 2017

Screenshots