Verschillende games in de hoofdrol van twee Noord-Amerikaanse Switch-trailers Media | 14 februari 2017 10:52 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Nintendo of America

Twee Noord-Amerikaanse reclames voor de Nintendo Switch!

Met de lancering van de Nintendo Switch in aantocht, verschijnen overal diverse commercials voor het nieuwe apparaatje. We hebben al Europese en Japanse reclamefilmpjes gezien, maar vandaag voegen zich twee Noord-Amerikaanse video's aan Nintendo's promotielijn toe. Een van de trailers richt zich op 1-2 Switch in het bijzonder; de game wordt gebruikt op sociale gelegenheden. De andere trailer laat verschillende spellen zien, zoals Mario Kart 8 Deluxe, 1-2 Switch en Just Dance 2017. Bekijk beide video's hieronder.

De Nintendo Switch ligt vanaf 3 maart wereldwijd in de winkels.


Next articleDarksiders: Warmastered Edition staat nog altijd op de planning... Previous articleN1 Podcast aflevering #3: Wii Zien U later

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 14 februari 2017 11:15 | #272228
De focus ligt duidelijk op de casual gamer in deze reclames.
Avatar
Lupaie | 14 februari 2017 11:36 | #272229
collapse
Verschrikkelijk ja. Bij het event in januari dacht ik even dat ze het iets hipper zouden aanpakken maar dit is weer same old boring casual Nintendo. Hoevaak ik ook hoop dat ze een nieuwe weg inslaan, meestal is het maar van korte duur. Vooralsnog, geen Switch voor mij. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat we er een in huis hebben maar er is een kans dat het uberhaubt niet gaat gebeuren.
Avatar
Nozem | 14 februari 2017 12:08 | #272233
Reactie op post #272229 van Lupaie
Waarschijnlijk zal Mario Odissey de reden zijn dat ik een Switch ga halen. Verder zie ik nog geen reden om er één aan te schaffen. Ze brengen ook veel te weinig informatie naar buiten, over 2 weken ligt het systeem in de winkels en we weten nagenoeg niks over het hele online gebeuren.
Avatar
MVG | 14 februari 2017 11:47 | #272230
Ze doen alsof "1, 2, Switch!" een belangrijke titel is. Nu hij niet bij het systeem wordt geleverd, ga ik hem zeker niet kopen. "Just Dance 2017" is ook een titel waar Nintendo zich niet op moet focussen. Ze doen teveel denken aan de Wii. Men moet juist zien dat dit géén Wii is!

Prima dat ze dit soort games nog ondersteunen, maar probeer er geen mensen mee warm te maken voor een nieuwe console. Dat roept nare herinneringen op aan de Wii U, die ook zo nodig als Wii in de markt gezet moest worden. Wat in 2012 niet werkte, werkt in 2017 zeker niet.

Over het algemeen ben ik best positief over de Nintendo Switch, maar van dit soort games ga ik mogelijk nog twijfelen. Ik zit niet te wachten op Wii-achtige games. Dat is een afgesloten hoofdstuk en ik ben vast niet de enige die er zo over denkt. Ondersteun het voor liefhebbers, maar profileer jezelf er niet mee. Het is allang geen 2006 meer!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.