Darksiders: Warmastered Edition staat nog altijd op de planning voor de Wii U Nieuws | 14 februari 2017 10:57 | Auteur: Jeroen K. | Bron: THQ Nordic

Darksiders: Warmastered Edition komt nog steeds naar de Wii U toe!

Eind vorig jaar verscheen Darksiders: Warmastered Edition voor verschillende platformen. Ook een Wii U-versie stond gepland om in november te verschijnen, maar die werd op het laatste moment geannuleerd. Sindsdien heeft ontwikkelaar THQ Nordic nog maar weinig over de Wii U-versie van het spel bericht. Vandaag laat de ontwikkelaar als reactie op een vraag op Twitter echter weten de Wii U-versie nog altijd op de planning te hebben staan. Het optimaliseren van de game voor de Wii U bleek lastiger dan verwacht, waardoor het spel wat later verschijnt.

Darksiders: Warmastered Edition staat nog altijd op de planning voor de Wii U.
Next articleOpeningsscène Super Bomberman R online gedeeld Previous articleVerschillende games in de hoofdrol van twee Noord-Amerikaanse...

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 14 februari 2017 11:59 | #272231
Kon deze niet beter worden doorgeschoven naar de Switch? De Wii U is over. Het is niet zonder reden dat er eigenlijk niks meer op uit komt. Wat voor eer wil die ontwikkelaar nog behalen met een Wii U editie?

Op de Nintendo Switch had het een goede lanceertitel kunnen zijn. Nu verschijnt hij vanuit het niets, voor op een uitgaand systeem, dat niet bepaald bekend staat om de goede verkopen. Wat is de logica? Ze willen slecht verkopen? Weird
Avatar
koekiemonster | 14 februari 2017 12:06 | #272232
Ze komen hun belofte na.

Ik ben er wel blij mee..
Avatar
Linkplayer | 14 februari 2017 13:48 | #272237
Aan de ene kant is het mooi dat ze hun belofte nakomen, doen veel te weinig ontwikkelaars tegenwoordig, maar aan de andere kant... zitten mensen nou nog echt te wachten op deze port van een bijna oeroude game?
Een port die maar 30FPS heeft (best wel triest aangezien de Wii U toch echt wel sterker is dan de oude PS3/360 waar deze game op uit kwam) vergeleken met de andere ports, veel later uitkomt én ook nog eens op een dode console?

Het is een beslissing waar ik respect voor heb, maar om het nou logisch of slim te noemen? Nah! >.>

Oh ja, verwacht geen fantastische port ofzo, ondanks hun "optimalisaties" belofte. Ze hebben met Darksiders 2 Deathinitive Edition al bewezen dat ze alleen maar de FPS verhogen en hier en daar wat grafische dingetjes toevoegen, die je waarschijnlijk niet eens merkt, terwijl ze mooi alle glitches NIET fixen!
De PC versie had zelfs nog meer glitches dan de oude Wii U versie Mad
Avatar
FalconPawnch | 14 februari 2017 23:54 | #272282
respect dat ze dit doorzetten...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Darksiders: Warmastered Edition

Platform: Wii U
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: KAIKO
Uitgever: THQ Nordic
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 mei 2017

Screenshots