Pokémon-smartphonegame Splash! Magikarp aangekondigd voor Android en iOS Nieuws | 16 februari 2017 10:35 | Auteur: Bas | Bron: The Pokémon Company

The Pokémon Company heeft vandaag Splash! Magikarp aangekondigd voor de smartphones draaiende op Android en iOS.

The Pokémon Company's aankondiging van Splash! Magikarp ging niet gepaard met een overvloed aan informatie: slechts een teaserwebsite in het Japans en een handvol gegevens werden de wereld in gestuurd. Zo is bekend dat de game ontwikkeld zal worden door Select Button en dat het releaseframe rond deze lente ligt.

Op de teaserwebsite van Splash! Magikarp (Haneru! Koiking in het Japans) staat een verslag over mysterieuze putten in de grond in de vorm van Magikarp die opduiken in een klein dorpje. Volgens het verslag van een lokale visser wordt het ontstaan van deze gaten onderzocht. Bekijk de teaserwebsite hier.

Splash! Magikarp moet rond deze lente beschikbaar zijn voor Android en iOS. Het is niet bekendgemaakt of deze game buiten Japan zal verschijnen.

425
Next articlePersonages en gameplay in twee trailers van Tank Troopers Previous articleJapanse verkoopcijfers 6/2/2017 - 12/2/2017: een professional...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 16 februari 2017 19:35 | #272331
dafuq?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splash! Magikarp

Platform: iOS
Ontwikkelaar: Select Button
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Splash! Magikarp

Platform: Android
Ontwikkelaar: Select Button
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend