Leer hoe je Puyo Puyo en Tetris moet spelen in trailer Puyo Puyo Tetris Media | 28 februari 2017 17:16 | Auteur: Nathan | Bron: Deep Silver

Deep Silver heeft een trailer online gezet waarin je Puyo Puyo Tetris leert spelen.

Puyo Puyo Tetris is een puzzel-partygame die zich focust op zowel competitieve uitdaging als heel veel plezier. Het spelbord zit vol met zowel Puyo's als Tetriminos blokken en de speler moet deze op zo'n slim mogelijke wijze zien weg te spelen. Het spel bevat talloze modi, van single player Adventure Mode tot aan vier speler Arcade Mode. Iedere modus is daarnaast naar voorkeur aan te passen, dus er is voor iedereen wat wils.

Zojuist heeft Deep Silver, de Europese uitgever van Puyo Puyo Tetris, een trailer van de game online gezet waarin de basisbeginselen van de twee puzzelspellen worden uitgelegd. In de speelvormen vallen respectievelijk Tetrimino's en Puyo's van boven naar beneden. Bij Tetris is het de bedoeling om rijen weg te spelen door ze vol te krijgen. Bij Puyo Puyo speel je Puyo's weg door minstens vier Puyo's van dezelfde kleur aan elkaar te rijgen, in welke vorm dan ook. Je kunt in Puyo Puyo Tetris tegen maximaal drie anderen spelen. Iedere speler kan individueel kiezen of hij of zij Puyo Puyo of Tetris wil spelen tegen de anderen.

Puyo Puyo Tetris verschijnt op 28 april in Europa voor de Nintendo Switch.

Next articleYooka en Laylee ontdekken het besneeuwde Glitterglaze Glacier... Previous articleReady to Switch?

Reacties van gebruikers

Avatar
Monokuma | 28 februari 2017 17:31 | #272575
Jammer dat dit geen launchtitel kon zijn in het westen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Puyo Puyo Tetris

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: SEGA
Uitgever: Deep Silver
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 27 april 2017

Screenshots