Kook met maximaal drie vrienden virtueel eten in Overcooked voor Nintendo Switch Nieuws | 28 februari 2017 21:46 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo of America / Ghost Town Games

Ghost Town Games en Team17 brengen Overcooked naar de Nintendo Switch.

Overcooked is een actievolle game waarin jij en maximaal drie vrienden samen proberen zo snel mogelijk het eten klaar te maken voor je gasten. Je gaat op avontuur door het Onion Kingdom waar je verschillende keukens afgaat om gerechten te maken. De samenwerking moet steeds beter worden, want het wordt een grote chaos dankzij de vele gekke keukens waarin je moet werken en de steeds lastigere werkomstandigheden die dit met zich meebrengt.

Tijdens de Nindies Showcase is Overcooked onthuld voor de Nintendo eShop van de nieuwe console van Nintendo. Het spel ziet eruit als een game die gemaakt is met de Nintendo Switch in het achterhoofd. Niets is echter minder waar. De game is al een tijdje uit voor de PC en heeft zelfs DLC. In de Nintendo Switch-versie zal alle content meteen in het pakket zitten.

Een exacte releasedatum van de Nintendo Switch-versie van Overcooked is nog niet bekend. Bekijk hieronder de originele aankondigingstrailer van de game.

Next articleTijd om uit het gevang te ontsnappen, want The Escapists 2 komt... Previous articleDoor de geluidsbarrière in razendsnelle bewegende beelden van...

Reacties van gebruikers

Avatar
IJsbeer | 01 maart 2017 00:09 | #272601
collapse
Dit ziet er wel uit als een interessante indie titel, samen met Showdown Hawaii en misschien SteamWorld Dig 2.
Avatar
Mink | 01 maart 2017 12:35 | #272619
Reactie op post #272601 van IJsbeer
Dit is echt een geweldige co-op titel, heb me echt super vermaakt met Overcooked. Een van de betere indiespellen. Super simpel principe maar enorm creatief uitgewerkt. Verhaal heeft wel een groot 'wtf'-gehalte.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Overcooked: Special Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action Simulation
Ontwikkelaar: Ghost Town Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 juli 2017