Een uur ijskoude gameplay en racen met een mijnkar in Yooka-Laylee-video Media | 12 maart 2017 18:19 | Auteur: Bas | Bron: Team17

Yooka en Laylee bevinden zich in een ijskoude situatie in ruim een uur bewegende beelden van Yooka-Laylee.

In Yooka-Laylee trek je er opuit met Yooka de kameleon en Laylee de vleermuis. Samen doorkruis je verschillende werelden om te voorkomen dat Capital B en Dr. Quack de wereldliteratuur omzetten in pure winsten voor zichzelf.

Eind vorige maand kwam uitgever Team17 met een trailer die de Glitterglaze Glacier voorstelde aan het publiek. Vandaag verschenen de beelden van de Team17-livestream online waarin de community managers van de uitgever Glitterglaze Glacier nader onder de loep nemen. Ze laten onder andere zien dat de twee hoofdrolspelers als een team moeten samenwerken om de uitdagingen te overwinnen. Ook racen ze rond in een mijnkar.

Yooka-Laylee verschijnt op 11 april voor PC en andere consoles. De Nintendo Switch-versie zal langer op zich laten wachten.

Next articleThe Legend of Zelda: Breath of the Wild Previous articleKnallende actie en absurde capriolen in zestig minuten footage...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 13 maart 2017 01:15 | #272891
De game is echt wel vet geworden! Heb niet het hele filmpje gekeken maar er een beetje doorheen geskipped. Mooie omgevingen. Gewoon leuk en sfeervol!
Avatar
deejaydadream | 13 maart 2017 09:04 | #272892
Dit is voor mij een instant buy, ziet er echt goed uit. Een goede 3D platvormer hou ik wel van.
Avatar
Rico B. | 13 maart 2017 09:08 | #272893
collapse
Gebacked dus deze komt er sowieso in, helaas geen fysiek exemplaar als je gebacked hebt. Achja.
Avatar
FalconPawnch | 13 maart 2017 11:49 | #272894
Reactie op post #272893 van Rico B.
collapse
Ik snap je punt wel, maar vind je dit echt heel erg? Je hoeft in elk geval niet de cartridge te verwisselen als je er een andere game in hebt. Lijkt me juist praktischer dan dat gewissel.

Ik heb tot nu toe ook altijd m'n games fysiek gehad ipv digitaal, maar het is op een gegeven moment overbodig om het ergens te hebben liggen. het kan beschadigen, kwijtraken of weet ik veel wat.

het enige nadeel aan downloaded games is geloof ik dat je ze niet even aan iemand uit kan lenen of meenemen naar iemand anders' console.
Avatar
Martijn | 14 maart 2017 17:32 | #272921
Reactie op post #272894 van FalconPawnch
Niet te lui. Een cartridge wisselen kost geen moeite. Net als mensen die klagen, dat je de TV niet kunt aanzetten met de controller van de Switch, wat bij de Wii U wel kon (en voor mij een volledig onnodige toevoeging was, omdat ik m' met de Gamepad niet op het juiste kanaal kon zetten). Alsof dat moeite kost.

Zelf heb ik liefst al mijn games fysiek. Ze voelen dan toch meer van jezelf. Toen mijn Wii stuk ging (stroomstoring) verloor ik al mijn Virtual Console en WiiWare spellen. Sindsdien moeite om te vertrouwen op digitaal. Stel je voor dat zoiets met de dure spellen gebeurd!

Ik weet dat Nintendo beloofd dat al je digitale games ook op je account staan, maar dan nog: liever fysieke games. Hoe raar zo'n mini-cartridge ook oogt in zo'n veel groter doosje. Ik vind het trouwens ook jammer dat er geen boekje meer bij zit.

Dit heb ik geloof ik al vaak beschreven hier, maar ik heb het echt niet zo op digitaal only. Er is niks mis mee om digitaal fijner te vinden, maar dat geldt ook voor fysiek. Wink

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Yooka-Laylee

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €39,99
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Playtonic Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 december 2017

Screenshots