Ontwikkeling van LEGO Worlds voor de Nintendo Switch startte in januari Nieuws | 13 maart 2017 13:15 | Auteur: Mink | Bron: nextn

TT Games heeft laten weten dat de ontwikkeling voor LEGO Worlds pas in januari startte voor de hybride console, dit na de positieve feedback van LEGO City Undercover voor de Nintendo Switch.

Afgelopen woensdag schreven we nog over een trailer van LEGO Worlds. Vandaag hebben we het verhaal hoe het spel voor de Nintendo Switch ontwikkeld werd. Na de positieve feedback die TT Games ontving van de Nintendo Switch-versie van LEGO City Undercover, besloten ze de titel ook naar de hybride console te brengen.

In een interview zei Chris Rose, de associate producer van het spel, het volgende (vertaald):

"We besloten de Nintendo Switch-versie in januari te maken. We keken naar de ontwikkeling van LEGO City Undercover en we vroegen het team 'Hoe gaat het daar dan?' en het antwoord was zeer positief. De testers waren enorm verblijd met de Nintendo Switch-versie. Toen hebben we besloten om ook LEGO Worlds te ontwikkelen voor de console. We zijn gestart met het programmeren van dingen en het optimaliseren van de grafische engine. Dit startte drie weken geleden, ergens in februari. We denken dat een portable versie van de game zeer interessant is, dus we gaan ervoor."


LEGO Worlds moet dit jaar nog verschijnen voor de Nintendo Switch.
Next articleN1 Podcast Aflevering #7: Zelda Zonder Grenzen Previous articleThe Legend of Zelda: Breath of the Wild

Reacties van gebruikers

Avatar
IJsbeer | 13 maart 2017 16:20 | #272900
Ik hoop niet veel later, de PS4 en de andere versies zijn al uit. Dus ik hoop dat ze het al in april klaar hebben, en dat ik het samen met Mario Kart 8 Deluxe kan kopen.
Avatar
Lieve Jongen | 13 maart 2017 19:34 | #272905
Heb de game voor de XBO gekocht omdat ik geen zin heb om te wachten maar onder water is het een glitch festijn. Hopelijk ziet de Switch versie er beter uit. Verder is de game wel leuk.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

LEGO Worlds

Platform: Nintendo Switch
Genre: Interactive Course Builder
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: WB Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 06 september 2017

Screenshots