Yuji Horii: "Binnenkort mededeling naar buiten over Dragon Quest XI" Nieuws | 16 maart 2017 14:46 | Auteur: Bas | Bron: Lmaga

Yuji Horii, de maker van de Dragon Quest-serie, zegt ergens in de komende dagen nieuws te hebben over zijn nieuwste game.

De nieuwste telg in de Dragon Quest-serie, Dragon Quest XI, komt naar Nintendo 3DS en de Nintendo Switch. Dragon Quest XI is, evenals zijn voorgangers, een turn-based RPG die je vanuit een isometrisch perspectief doorloopt. Deze nieuwe game brengt ook een ode aan zijn eerste uitgaves in de NES-tijd.

Yuji Horii, de bedenker en producer van de Dragon Quest-serie, heeft tijdens de opening van de Dragon Quest-attractie in Universal Studios Japan een mededeling gedaan aan de aanwezigen. Hij zei het volgende (vertaald):

"Iedereen in het team werkt ontzettend hard aan Dragon Quest XI. Ik geloof dat we een soort van aankondiging hebben ergens in de volgende dagen, kijk hier dus naar uit!"


Het eerste wat in ons opkomt is dat Dragon Quest XI een officiële Japanse releasedatum gaat krijgen. Square Enix gaf al eerder aan dat ze hun nieuwste game binnen de dertigste verjaardag van de serie willen uitbrengen, wat ze nog tot maximaal 27 mei 2017 geeft. Of Dragon Quest XI ook buiten Japan uitgegeven zal worden is nog onbekend. Wellicht wordt hier ook over gesproken tijdens de genoemde aankondiging in de komende dagen.

441

Yuji Horii bij attractie Dragon Quest: The Real in Universal Studios Japan.
Next articleNicalis: "Europa krijgt fysieke Switch-versie The Binding of... Previous articleEen vlot besturen met magnetisme is mogelijk in The Legend of...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Armor Project
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Onbekend

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Armor Project
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend