Nintendo Minute in het teken van battle modus Mario Kart 8 Deluxe Media | 18 maart 2017 12:43 | Auteur: Mink | Bron: YouTube

Er is een nieuwe Nintendo Minute verschenen en hierin spelen gamers de battle modus van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe is de 'director's cut' van Mario Kart 8. Het spel heeft alle downloadbare content van Mario Kart 8 plus nog enkele vernieuwingen. Zo heeft het spel meer speelbare personages en kent het een volledig nieuwe battle modus. Vandaag hebben we een video waarin PAX East-bezoekers de fun racer spelen.

In de nieuwe Nintendo Minute zien we de gastheer en -dame Kit en Krysta het spel Mario Kart 8 Deluxe spelen. Dat niet alleen, ze tonen de nieuwe game aan bezoekers van het grote PAX East. We zien onder meer de battle modus die het teken van de Piranha Plant heeft in beeld. Bekijk hieronder de volledige video.

Mario Kart 8 Deluxe verschijnt 28 april voor de Nintendo Switch.

Next articleAccolade trailer The Legend of Zelda: Breath of the Wild toont... Previous articleNintendo Switch gerepareerd van gamer, krijgt savefiles terug...

Reacties van gebruikers

Avatar
banjokazooie-fan | 19 maart 2017 13:05 | #273006
ineens krijg de wii U een update dat het compatible is maar je niet de karakter of stage kan kiezen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart 8 Deluxe

Platform: Nintendo Switch
Genre: Kart Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 12
Releasedatum: 28 april 2017

Screenshots