Reggie Fils-Aime bij Fox Business, praat over verkopen en speelt Breath of the Wild Media | 20 maart 2017 13:05 | Auteur: Mink | Bron: Fox Business

In een interview met Fox Business praat Reggie Fils-Aime over de verkopen van de Nintendo Switch en het zakenplan achter de hybride console.

Reggie Fils-Aime doet veel aan public relations, zo is hij recentelijk op bezoek geweest bij Fox Business. Hierin spreekt de beste man over het aantal Nintendo Switch-exemplaren dat beschikbaar is tijdens de Nintendo Switch haar eerste maand, over hoe Nintendo denkt dat ze de console aan de man gaan brengen en meer. Het is voornamelijk interessant om te kijken hoe de journalist in de video The Legend of Zelda: Breath of the Wild benaderd, van het schreeuwen tegen bosjes tot het duiken in een klif.

De Nintendo Switch lanceerde wereldwijd op 3 maart samen met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Check hier de video van Reggie Fils-Aime.
Next articleMaak kennis met de nieuwe Rock-sensatie in Splatoon 2; Wet Floor Previous articleAccolade trailer The Legend of Zelda: Breath of the Wild toont...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

Screenshots