GameStop: "Veel bezoekers in winkels dankzij Nintendo Switch" Nieuws | 24 maart 2017 11:19 | Auteur: Mink | Bron: GameStop

GameStop heeft een verklaring vrijgegeven over de Nintendo Switch en deze is zeer positief.

In tegenstelling tot de dramatische start van de Wii U, heeft de Nintendo Switch recentelijk een vrij goede lancering achter de rug gehad. Toegegeven, het apparaat heeft bij een enkeling nog verschillende kinderziektes, maar over het algemeen is het apparaat zo goed als foutloos.

Het bedrijf GameStop merkt tevens veel veranderingen dankzij de Nintendo Switch. Zo zijn er meer mensen in de winkelketens aanwezig en zorgt de console voor veel verkopen. Niet alleen games, maar ook accessoires vliegen van de plank af. Een woordvoerder vertelde (vertaald):

"De vraag is echt ongelofelijk groot. Zodra we meer Nintendo Switch-apparaten krijgen, zijn ze binnen enkele uren weer uitverkocht. We verwachten dat we heel dit jaar bezig zijn met de consumenten te helpen aan een Nintendo Switch.

Iedere console die we verkopen, verkopen we 5.5 games voor. Ik bedoel, The Legend of Zelda: Breath of the Wild gaat net zo vaak over de toonbank als de Nintendo Switch zelf.

De hoeveelheid mensen die een Nintendo Switch willen kopen is misschien even hoog of zelfs hoger dan toentertijd met de PlayStation 4. De Nintendo Switch heeft ervoor gezorgd dat de winkels veel voller zijn en heeft potentie om een Wii-scenario te realiseren. "


De Nintendo Switch ligt sinds 3 maart in de winkelketens.
Next articleKroeg in Washington D.C. heeft Super Mario Bros. level 1-1 aan... Previous articleNintendo eShop - Week 12 (BYE-BYE BOXBOY!, Human Resource Machine,...

Reacties van gebruikers

Avatar
offensive | 24 maart 2017 13:45 | #273081
Mooi zo!

Nintendo en Thirdparty moet wel met meer game aankondigingen gaan komen de komende tijd.
Avatar
Ruban | 25 maart 2017 01:10 | #273085
Netjes, in Nederland heb ik alleen nog niet het idee dat het een compleet succes is.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.