Bouw vanaf 23 juni je eigen RPG in RPG Maker Fes voor de Nintendo 3DS Media | 14 april 2017 11:00 | Auteur: Nathan | Bron: NIS America

NIS America heeft de releasedatum van RPG Maker Fes voor de Nintendo 3DS bekedngemaakt.

In februari maakte de Amerikaanse tak van Nippon Ichi Software bekend dat het bedrijf RPG Maker Fes naar Europa brengt. In dit softwarepakket kun je je eigen RPG bouwen met behulp van een visuele editor. Je hoeft dus niet te kunnen programmeren en dankzij de handige tools in de game hoef je je ook geen zorgen te maken als je niet zo goed kunt tekenen.

RPG Maker Fes is het volledige pakket waarbij je zelf RPG's kunt bouwen en de creaties van anderen kunt spelen. Wie alleen geïnteresseerd is in dat laatste kan de applicatie RPG Maker Player gratis downloaden in de Nintendo eShop.

RPG Maker Fes verschijnt op 23 juni voor de Nintendo 3DS in Europa. RPG Maker Player zal vanaf dezelfde dag gratis te downloaden zijn in de Nintendo eShop.

Next articleJapanse verkoopcijfers 3/4/2017 - 9/4/2017: niet veel nieuws Previous articlePokémon GO Eggstravaganza viert een week lang Pasen

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

RPG Maker Fes

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Kadokawa Games
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 23 juni 2017

RPG Maker Player

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: Gratis
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Kadokawa Games
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 juni 2017