Prestaties Nintendo Switch-versie LEGO City Undercover gemeten Media | 15 april 2017 14:35 | Auteur: Nathan | Bron: Digital Foundry

Digital Foundry heeft de Nintendo Switch-versie van LEGO City Undercover onder de loep genomen en vergeleken met de prestaties van de game voor Wii U en PlayStation 4.

LEGO City Undercover is een actie-avonturenspel met een open wereld waarin je als politieagent Chase McCain probeert de ontsnapte topcrimineel Rex Fury te vangen. Je krijgt tientallen auto's en vermommingen tot je beschikking terwijl je de onderwereld van LEGO City van binnenuit probeert op te rollen. Wij gaven de destijds exclusive Wii U-game uit 2013 een prachtige 8,8 in onze review.

Vorige week verscheen LEGO City Undercover voor de Nintendo Switch en een aantal andere systemen en omdat deze systemen allemaal krachtiger zijn dan de Wii U heeft ontwikkelaar TT Games flink wat technische verbeteringen kunnen doorvoeren. Digital Foundry heeft de verschillende versies van het spel onder de loep genomen en hun bevindingen zijn in de onderstaande video te bekijken.

Waar de Wii U-versie een resolutie van 720p had, is deze bij de nieuwe versies 1080p. Undocked is de Nintendo Switch-versie wel 720p, vanwege de resolutie van het scherm. De game heeft op Nintendo's nieuwe console een framerate van 30 frames per seconde, met hier en daar een klein dipje. De PlayStation 4- en Xbox One-versies leveren dezelfde prestatie. In minder zware gebieden verdubbelt TT Games de framerate van die versies echter naar 60 frames per seconde. Dit gaat alleen niet altijd even soepel, blijkt uit de video van Digital Foundry. Verder zijn een heleboel textures en belichtingseffecten verbeterd en is de draw distance in de nieuwe versies groter.

LEGO City Undercover verscheen op 28 maart 2013 voor de Wii U en is sinds 5 april van dit jaar ook verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Next articleSnake Pass Previous articleTwintig Japanse Unreal Engine 4-games in ontwikkeling voor Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Linkplayer | 16 april 2017 01:09 | #273545
"omdat deze systemen allemaal krachtiger zijn dan de Wii U heeft ontwikkelaar TT Games flink wat technische verbeteringen kunnen doorvoeren"

Helaas hebben ze het belangrijkste technische minpunt, de absurd slechte laadtijden, niet verbeterd Crying

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

LEGO City Undercover

Platform: Wii U
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 maart 2013

LEGO City Undercover

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: Warner Bros. Interactive
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 april 2017