Release van Constructor waarschijnlijk opnieuw uitgesteld Nieuws | 15 april 2017 21:51 | Auteur: Nathan | Bron: System 3

Het lijkt erop dat de release van de simulatiegame Constructor voor de Nintendo Switch weer wordt uitgesteld.

Constructor is een simulatiegame waarin je een bouwbedrijf runt en probeert je tegenstanders aan een failliessement te helpen. Van grondstof tot bewoonbaar huis, jouw imperium beslaat alle aspecten van het vak en zodoende probeer je een steeds groter gedeelte van de stad onder controle te krijgen en stroomt het geld je zakken in.

Op Facebook meldt de Britse ontwikkelaar en uitgever van de game, System 3, dat het bedrijf overweegt het spel opnieuw uit te stellen. Oorspronkelijk was het plan februari voor andere systemen en launch voor de Nintendo Switch, maar dit werd 28 april. Nu dreigt opnieuw uitstel. System 3 wil het spel zowel digitaal als op cartridge uitbrengen, maar retailers zijn niet erg enthousiast. Dit komt omdat rond diezelfde tijd Dawn of War 3 en Prey verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One en Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch. Hierdoor blijft er te weinig ruimte over in de schappen voor Constructor. Een alternatief noemt System 3 niet.

Constructor zal binnenkort voor de Nintendo Switch verschijnen. Bekijk hieronder de uitgebreide overviewtrailer van de game.

Next articleVrolijk Pasen! Previous articleSnake Pass

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 15 april 2017 22:53 | #273544
Doe ff normaal man, wat is dit? Surprised
Avatar
koekiemonster | 16 april 2017 07:12 | #273547
System 3 is altijd sloom..

Een oppoetser uit 1991 niet in de schappen krijgen...
Avatar
ThanosReXXX | 16 april 2017 15:08 | #273553
Doet me een beetje aan Theme Park van Bullfrog denken, gemixt met elementen van Sim City. Kan op zijn tijd best vermakelijk zijn, maar dit ziet er niet echt half zo goed uit als de twee games waar het me aan doet denken.

Ik had er ook nog helemaal niet van gehoord, laat staan dat ik wist dat het al eerder vertraagd was. Deze vloog dus blijkbaar wel heel erg laag onder de radar...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Constructor

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: System 3
Uitgever: System 3
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: Q4 2017