N1 Podcast Aflevering 11: Direct uit het Hart Podcast | 18 april 2017 12:15 | Auteur: Daan

Het vaste panel geeft hun visie op de Nintendo Direct die vorige week plaats vond.

In de elfde N1 Podcast discussieren Daan, Patrick en Nathan voornamelijk over de nieuwste Nintendo Direct. Ze beginnen eerst met een nieuwe vragenronde waarna ze diep ingaan op de presentatie. Wat vonden ze van ARMS en Splatoon 2? Welke andere nieuwtjes staken er bovenuit? Dit en meer hoor je hier!

Je kunt N1 Podcast #11 hieronder of op Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Gooi je het liever in je RSS feed reader zoals iTunes? Dat kan ook. Gebruik deze link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen!0:00:00 - Introductie
0:01:25 - Vragenronde: Films, favoriete speelwijze Nintendo Switch en meer
0:15:37 - Nintendo Direct: ARMS en Splatoon 2
0:39:56 - Nintendo Direct: Andere highlights
1:30:43 - Afsluiting
Next articleAlle toevoegingen in Mario Kart 8 Deluxe op een rijtje in nieuwe... Previous articleInformatie over menu's in Mario Kart 8 Deluxe, accuduur handheldmodus

Reacties van gebruikers

Avatar
Blaat81 | 18 april 2017 13:27 | #273593
collapse
Vragen voor volgende week:

Welke (niet Nintendo) gameconsoles hebben jullie?
Welke (niet Nintendo) console is je favoriet?
Welke (niet Nintendo) console gebruik je nu het meest?
Avatar
Jeroen K. | 18 april 2017 14:36 | #273594
Reactie op post #273593 van Blaat81
Alleen maar PlayStation 4 nu Persona 5 uit is Cool . Die console komt eindelijk een beetje op gang, hopelijk duurt het met de Switch minder lang.
Avatar
JORISGUY7XD | 19 april 2017 12:19 | #273614
collapse
Oké, mijn vraag deze keer: Wat is jullie favoriete 3D Super Mario game (dus geen spin-offs)?

En ik wil nog even Nathan bedanken, omdat ik Detective Conan ben gaan kijken en ik op dit moment al voorbij episode 50 ben. Erg toffe anime! Very Happy
Ik heb nog geen tijd voor Daan zijn favo anime gehad want Conan nam alle tijd in... Beat up
Avatar
Nathan | 20 april 2017 13:28 | #273631
Reactie op post #273614 van JORISGUY7XD
Haha nice! Leuk om te horen. Vooral blijven kijken, want er komen nog een heleboel spannende gebeurtenissen en interessante personages bij! Very Happy
Avatar
Niek | 19 april 2017 19:23 | #273622
Hé heren, dit was weer een interessante podcast. Ik heb er weer van genoten. Eerst maar eens mijn commentaar op de podcast zelf.

Daan: ik ben ook naar de Power Rangers geweest en het was naar mijn mening ook onverwachts goed als een film. Niet grandioos, want het is nog altijd wel Power Rangers waar we het over hebben. En als antwoord op Patrick's vraag: Saban heeft het plan om 6 films te maken, we zullen wel zien of de eerste film genoeg verdient heeft voor een sequel.

Patrick: ik ben het met je eens. Ananas op pizza is lekker en vooral een pizza Hawaï. Daar is niets mis mee. En als het godslastering is dan ben ik zeker een duivelsgebroed. Holy

Daan: Op je vraag hoe A Link to the Past mij kon verrassen in een positieve zin is vrij gemakkelijk, omdat de SNES de eerste console was die ik zelf bezat en die moest kopen met mijn zakgeld dat ik toen kreeg. En aangezien dat niet echt veel was gaf ik mijn geld liever uit aan spellen, Lego en Power Ranger actiefiguren. Niet echt aan tijdschriften en het internet was toen nog niet echt een ding. En ik kocht vooral spellen waarvan ik de tekenfilmseries in het weekend keek, zoals de Looney Tunes, Tom & Jerry, TMNT, Asterix & Obelix en niet te vergeten Power Rangers.


Oké dan is het nu tijd voor mijn vragen:

1) Dit zal waarschijnlijk ook wel in de podcast komen, maar wat speculeren jullie nu dat de reden is waarom dat de NES Classic Mini niet meer gemaakt wordt? Mijn idee is dat ze er geen tot weinig winst op maakte of zelfs verlies op leden, vanwege de licentie kosten die ze voor de 3rd party games moesten afstaan.

2) Welke 1st party of 3rd party personage willen jullie nog graag zien als een Amiibo figuur? Voor mij is het Fiora, Melia, Reyn, Rikki, Sharla, Dunban, Elma Lin, Tatsu en...... Tingle!

3) Als een retro gamer is de RetroUSB AVS het aanschaffen waard voor $185,- en import belasting?

4) De poll die nu op de N1 website staat; waarom staat daar geen Xenoblade Chronicles 2 tussen? Ik kijk het meeste naar dit spel uit nu.

Oke, volgens mij ben ik nu een beetje overboord gegaan met mijn feedback. Oh wel Bye
Avatar
deejaydadream | 19 april 2017 22:59 | #273626
Mijn podcast vraag van de week is:

Wat willen jullie naast veel goede Nintendo en 3rd party games op de Switch, snel in een update van de Switch zien komen.

Voor mij zou dat zijn: Dat je naar al je vrienden op de Switch een bericht kan sturen (voor kinderen met een Switch, kan dit geblokkeerd worden door de ouders, als ze dat willen) + dat je bij een friendscode ook een kort bericht van 250 tekens kan versturen, nu moet je maar raden waarom deze je toevoegt en van wel forum, dan kan je een kleine tekst verzenden wat ik handig zou vinden.
Avatar
Duncan | 20 april 2017 02:09 | #273628
Wat is Birdo precies? Man, vrouw of toch transgender?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ARMS

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 20
Releasedatum: 16 juni 2017

Monster Hunter Stories

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 08 september 2017

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017