Systeemupdate voor de Nintendo Switch: mogelijke verbetering van de Wi-Fi-ontvangst Nieuws | 18 april 2017 18:59 | Auteur: Paul H. | Bron: Nintendo

De Nintendo Switch is opnieuw voorzien van een update, welke mogelijk het Wi-Fi-ontvangst verbetert.

Vanaf nu is er weer een systeemupdate voor de Nintendo Switch te downloaden. In de specificaties van de update wordt aangegeven dat het meer stabiliteit en verbeteringen voor de gebruiker betreft, zoals we inmiddels van Nintendo gewend zijn.

Om de nieuwe update met versienummer 2.2.0 te downloaden (als dit niet al automatisch gebeurt is) kun je in het hoofdmenu naar "Systeem Instellingen" gaan. Vanaf hier scrol je omlaag naar "Systeem", en de eerste beschikbare optie aan de rechterzijde is vervolgens "Systeem Update". Volg de stappen op het scherm om de update te installeren; de Switch zal tot slot automatisch opnieuw opstarten om de update te voltooien.

Gezien de notities niet veel details geven is het aan de gebruikers om de daadwerkelijke veranderingen te ontdekken. Veel gebruikers melden dat na deze update de Wi-Fi-ontvangst verbeterd is en dat de Nintendo Switch nu een stabielere verbinding heeft, ook wanneer deze meer dan vijf meter verwijderd is van de draadloze router. Zelf heb ik een kleine verbetering ondervonden. Ik heb nu signaal op plekken waar ik dat eerder niet had. Wat is jullie ervaring met deze systeemupdate?
Next articleAlle nieuwe battle arena's van Mario Kart 8 Deluxe in beeld Previous articleAlle toevoegingen in Mario Kart 8 Deluxe op een rijtje in nieuwe...

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 18 april 2017 19:03 | #273601
Kom maar op! Hoe meer stabiliteit, hoe liever.

Het zal wel ergens voor zijn, als Nintendo er een update voor ter beschikking stelt. Ook al is misschien niet meteen duidelijk waarvoor die dient. Betere verbinding is ook iets dat altijd nóg stabieler mag, zeker als er binnenkort meer games met multiplayer online opties ter beschikking komen, zoals "Splatoon", "ARMS" of "Mario Kart 8 Deluxe".

Of "Overwatch"... Onee, dat was wishful thinking. Mag nog steeds overigens! Hahaha

Straks maar weer even updaten dan. Smile
Avatar
Wesleye98 | 18 april 2017 19:10 | #273602
DANKU!
Avatar
calvin12 | 19 april 2017 06:05 | #273609
Hmmm had nooit goede wifi en mn switch staat letterlijk 2 meter van de router af...
Ik vind binnen 5 meter wel een belachelijk kleine afstand...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.