Alle nieuwe battle arena's van Mario Kart 8 Deluxe in beeld Media | 18 april 2017 22:13 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo Life

Een nieuwe video van Mario Kart 8 Deluxe geeft ons een beeld van alle acht nieuwe battle tracks die Nintendo aan de remaster heeft toegevoegd.

Eerder vandaag zette Nintendo een trailer online waarin een duidelijk overzicht werd geschetst van de nieuwe toevoegingen in de Nintendo Switch-versie van de bekende racegame.

Vandaag verscheen ook een video waarin de focus wordt gelegd op de Balloon Battles, één van de Battle-modi die in de originele Wii U-game slechts heel beperkt was. De Battle-modi kunnen gespeeld worden op acht banen, die in de video aan bod komen. We zien verschillende nieuwe tracks waaronder een ruimtestation, een kasteel in Japanse stijl, alsook een baan vol zoetigheden. Daarnaast zien we Luigi's Mansion als terugkerende baan.

Mario Kart 8 Deluxe verschijnt op 28 april voor de Nintendo Switch.

Next articleGedetailleerde blik op Minecraft: Nintendo Switch Edition tijdens... Previous articleSysteemupdate voor de Nintendo Switch: mogelijke verbetering...

Reacties van de crew

Avatar
Nathan | 18 april 2017 22:13 | #273606
Ricardo is vandaag begonnen aan zijn proefperiode. We wensen hem veel succes!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart 8 Deluxe

Platform: Nintendo Switch
Genre: Kart Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 12
Releasedatum: 28 april 2017

Screenshots