Update Super Bomberman R verbetert prestaties en voegt levels toe Nieuws | 23 april 2017 11:30 | Auteur: Ricardo | Bron: Konami

Met een nieuwe update voor Super Bomberman R breidt Konami het spel uit en voert enkele verbeteringen in de prestaties door.

Super Bomberman R is het nieuwste deel in de bijna 35-jarige serie, exclusief voor de Nintendo Switch. De traditionele gameplay is tijdloos en blijft in deze nieuwste bomberman vrijwel onveranderd. Toch stond dit niet garant voor een goede beoordeling in onze review, waarin de game met een 5 werd beoordeeld.

Vanaf vandaag is update 1.3 beschikbaar voor de game. Hierin voegt Konami vier nieuwe levels toe, alsmede nieuwe accessoires in de shop. Aan de technische kant ondervindt de game ook verbeteringen. De framerate en controls zijn verbeterd. Verder zien we dat de moeilijkheidsgraad op beginner en normaal verlaagd zijn. Daarnaast geeft de game de mogelijkheid om de camerapositie aan te passen door op L/R te drukken en de moeilijkheidsgraad van de computer in te stellen tijdens multiplayer gevechten.

Konami maakte verder bekend dat in de toekomst drie gastpersonages worden toegevoegd. Het gaat om Belmont Bomber uit Castlevania, Piramide Head Bomber uit Silent Hill en Vic Viper Bomber uit Gradius.

15

13

14
Next articleNintendo onthult nieuw level voor Splatoon 2; Starfish Mainstage Previous articleThe Nintendo Blessing

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher2 | 23 april 2017 15:54 | #273653
collapse
Door middel van deze update worden twee van jullie minpunten dus (gedeeltelijk) opgepoetst. Is het hiermee ook een stuk meer aan te raden, of gaat het cijfer hier niet veel mee omhoog? Ik ben echt aan het twijfelen om deze aan te schaffen namelijk, en de lage hoeveelheid content en de slechte controls hebben me tot nu toe nog het meest tegengehouden (op de toch wel wat hoge prijs na dan).
Avatar
Paul | 23 april 2017 15:58 | #273654
Reactie op post #273653 van Yosher2
Het feit dat ze na wat patches meer content en een betere performance neerzetten is natuurlijk altijd een pluspunt, maar een review beoordeelt een game zoals 'ie op dat moment uit is gebracht.

Desalniettemin is het zeker aantrekkelijker om deze game nu te halen. Wellicht dat eigenaren van deze game wat meer kunnen vertellen, aangezien ik de game niet heb.
Avatar
offensive | 23 april 2017 17:20 | #273657
Reactie op post #273653 van Yosher2
collapse
Waar ligt je interesse bij deze game de story mode of de (online) multiplayer mode?

Ik heb deze game vanaf de launch. De game wordt steeds beter zeker na deze laatste update. Ik speel deze game veel online en hier zijn de controls nu veel strakker. De game is nog niet perfect maar is nu een stuk beter te spelen dan in het begin.
Avatar
Yosher2 | 23 april 2017 22:04 | #273660
Reactie op post #273657 van offensive
Ik ben wel geïnteresseerd in beide aspecten, dus story mode én de multiplayer, maar weet dus niet echt of het het waard is voor mij om aan te schaffen voor deze prijs. Het is goed om te horen dat de game wel steeds verbeterd wordt, natuurlijk, maar ook vóórdat ik van deze problemen hoorde en er vanuit ging dat er gewoon genoeg content in zou zitten had ik al moeite om te beslissen.

Ik denk dat ik toch nog even afwacht op een prijsdaling.

Toch bedankt voor de reactie in ieder geval! Smile
Avatar
Captain-Retardo | 23 april 2017 16:55 | #273656
Wachten tot die naar €10 daalt.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Bomberman R

Platform: Nintendo Switch
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Konami
Uitgever: Konami
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 03 maart 2017

Screenshots