Ultra Street Fighter II: The Final Challengers Review | 25 mei 2017 11:00 | Auteur: Patrick

Capcom ging 2017 goed van start met de aankondiging van de Street Fighter’s 30th Anniversary Celebration Het meest iconische deel van de serie blijft Street Fighter II en een remake van deze vette fighter kon dan ook niet uitblijven. Wij, Nintendo-fans, mogen op de Nintendo Switch weer met elkaar op de vuist en dat zou wel een precies kunnen zijn wat de Nintendo Switch nog mist.

De eerste versie van Street Fighter II stamt ondertussen alweer uit 1991. Deze verscheen toen in de arcadehallen. Gedurende de afgelopen 26 jaar zijn er verschillende versies van de game verschenen. Zo verscheen de titel in 1992 voor de SNES en dat zorgde ook voor een grotere bekendheid van de serie. Het eerste deel is ondertussen dertig jaar oud en viert dit door het bekende spel nogmaals uit te brengen! Maar niet écht... Na een uurtje spelen is al duidelijk dat Ultra Street Fighter II: The Final Challengers niet meer is dan een matig uitgewerkte ode aan de oude SNES-tijd. Jammer!

usfrv1

Shoryuken Hadoken gimmick
Alles is helaas nog hetzelfde. Iconische vechters als Ken en Ryu hebben een tweede variant gekregen maar deze inspiratieloze extra's voegen niets toe. De serie heeft er over de afgelopen jaren zoveel vette fighters bijgekregen dat ze beter enkele daarvan toe hadden kunnen voegen. Het genot van het gooien van Hadoken’s en je tegenstander met een Shoryuken de lucht in slaan wordt er echter niet minder van. Deze remake mist alles wat modernere fighters wel hebben. Twintig jaar geleden was het normaal dat vechters relatief weinig speciale aanvallen konden uitvoeren. Dat hebben ze in deze remake helaas niet aangepast waardoor de meeste personages treurig genoeg nog altijd maar 2-3 aanvallen hebben.

Capcom had 26 jaar ervaring en ontwikkeling in de klassieker kunnen pompen om opnieuw een tijdloze klassieker neer te zetten maar heeft gekozen dat niet te doen. De extra beschikbare tijd hebben ze in een gimmicky Shoryuken en Hadoken spelletjes gestopt waarbij je met de Joy-Con bewegingen moet maken om aan te vallen. Ze hadden die tijd beter kunnen stoppen in het toevoegen van nieuwe personages en het verrijken van de bestaande personages.

usfrv2

16-bit vs HD graphics
Het kan liggen aan het feit dat ik vroeger ontzettend veel Super Street Fighter II gespeeld heb maar de HD graphics vind ik spuuglelijk. De sprites zien er niet uit en het lijkt alsof de vechters op de achtergrond geplakt zijn. Gelukkig kun je gemakkelijk naar 16-bit switchen. Grafisch ziet deze stijl er tijdloos uit en alles klopt daarbij dan ook. Wat verder opvalt is dat na 26 jaar nog altijd de FPS-lag niet in orde is. Als je meerdere Hadoken’s op je scherm hebt merkte je bij het origineel haperingen. Dat gebeurt in deze remake nog altijd in 16-bit maar ook als je de keuze maakt voor de nieuwe HD-graphics. Wederom een punt dat echt wel even aangepakt had mogen worden.

Conclusie
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers is een matig uitgewerkte ode aan de oude SNES-tijd. Street Fighter II is nog altijd vermakelijk maar deze remake is niet meer dan een kopie met een enkele toevoeging. Die toevoegingen zijn helaas erg magertjes. De twee alternatieve vormen van Ken en Ryu zijn inspiratieloos, de nieuwe “HD-graphics” zien er niet uit en ook de nieuwe modus is niet meer dan een slecht uitgewerkte gimmick. Capcom had hier zoveel meer uit kunnen halen. Enkele, echte, nieuwe personages introduceren, de aanvalsmogelijkheden van personages vergroten en de FPS-lag weghalen waren mogelijkheden. Dit hebben ze echter allemaal niet gedaan. Het enige lichtpuntje zou de online-modus nog kunnen zijn maar die hebben we helaas nog niet kunnen testen. Veel zal dat echter niet veranderen aan de eindconclusie. Ben je groot fan van Street Fighter II dan is het, het altijd waard om deze kopie te kopen voor je Nintendo Switch. Je bent anders beter af om even te wachten op ARMS om met je vrienden op de vuist te gaan!
5
N1-score
  • + Oldschool Street Fighter II nog altijd vermakelijk
  • + Online?
  • - Geen vernieuwing
  • - Saaie gimmicky modus
  • - HD-graphics
  • - FPS-lag
Next articleNintendo eShop - Week 21 (Disgaea 5 Complete, Ultra Street Fighter... Previous articleBegin juli verschijnt het eerste seizoen van Castlevania op...

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 11:05 | #274347
collapse
Waarom staat er bij ''online'' een vraagteken?
Avatar
Jeroen K. | 25 mei 2017 11:10 | #274348
Reactie op post #274347 van MichaelNight
collapse
Het enige lichtpuntje zou de online modus nog kunnen zijn maar die hebben we helaas nog niet kunnen testen. Veel zal dat echter niet veranderen aan de eindconclusie.


Patrick ziet nog een mogelijk pluspunt in de online-modus, maar deze was nog niet beschikbaar voor de review.
Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 11:14 | #274349
Reactie op post #274348 van Jeroen K.
collapse
Ik ben met Patrick eens Smile Even afwachten dan maar..

Violent Ken en Evil Ryu ( Akuma ) vind ik eigenlijk ook wel één van de pluspunten die meegeteld mag worden en natuurlijk het gebruik van je Super meter.
Je hebt ook color editor, buddy battle mode en '' The way of the hado'' Hoe was die ervaring?

Ps: Ik zou een 7 geven ( mijn mening )
Avatar
Fl@ppy2 | 25 mei 2017 12:12 | #274351
Reactie op post #274349 van MichaelNight
collapse
Hoe kun jij een cijfer geven zonder het gespeelt te hebben?
Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 12:15 | #274352
Reactie op post #274351 van Fl@ppy2
collapse
Is dat dan wel nodig? Ik heb super streetfighter hd rmx gespeeld toen hij nog pas uit was en ik speel het af en toe nog steeds.
Avatar
Fl@ppy2 | 25 mei 2017 12:17 | #274354
Reactie op post #274352 van MichaelNight
Omdat we het over een andere versie hebben vind ik van wel.
Avatar
Patrick | 25 mei 2017 12:18 | #274355
Reactie op post #274349 van MichaelNight
collapse
Als je een beetje goed bent zul je de Super-meter nagenoeg niet kunnen gebruiken en het is niet meer dan een versterkte versie van één van de normale aanvallen. Het voegt niet echt iets toe.

Kleurtjes veranderenis niks speciaals, waarom je met twee tegelijk één tegenstander wilt gaan aanvallen snap ik niet en "The Way of the Hado" beschrijf ik kort als een gimmicky onzin iets. De besturing werkt bovendien ook nog eens erg matig.

Volgens mij heb ik zo alle vragen beantwoord! Smile
Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 12:22 | #274358
Reactie op post #274355 van Patrick
lol
kort en krachtig Biertje?
Avatar
MVG | 25 mei 2017 12:24 | #274360
Reactie op post #274355 van Patrick
collapse
Kun je Violent Ken en Evil Ryu eigenlijk ook inkleuren als gewone Ryu en Ken? Ik weet niet waarom, maar daardoor zou hun toevoeging me nóg luier in de oren klinken. Weird
Avatar
Patrick | 25 mei 2017 12:25 | #274361
Reactie op post #274360 van MVG
Dat ga ik eens even voor je testen! Smile
Avatar
Patrick | 25 mei 2017 13:00 | #274362
Reactie op post #274360 van MVG
collapse
Zoiets?

13zs7dd
Avatar
MVG | 25 mei 2017 13:23 | #274363
Reactie op post #274362 van Patrick
Ja, dat verschil valt niet echt meer op. Goed geluk, Patrick. Wink Hahaha

Dus.. Dat kan ook gewoon? Lekker vernieuwend, twee 'gloednieuwe personages' waarmee zelfs nog geadverteerd wordt. Had ze dan maar weg gelaten of beter: twee écht nieuwe toegevoegd (of 10, want 2 is ook wat weinig). Genoeg vechters om uit te kiezen, lijkt mij. Hield ze in de jaren 90 ook niet tegen om steeds nieuwe toe te voegen aan hetzelfde spel.

Nu best pissig over de laksheid waarmee Capcom weer bezig is. Ik wil hun reeksen echt graag terugzien op de Switch, maar niet op deze manier. Waar blijven de échte aankondigingen?

Voorbeeld: op de Facebook pagina van Capcom werd ook gevraagd waarom "Marvel Vs. Capcom Infinite" niet naar de Switch komt. Antwoord van Capcom: de Switch krijgt al "Ultra Street Fighter II". Niet helemaal in balans, als je het mij vraagt. Zeker niet nu ik dit hier zo lees, met die 5 erbij. Ze nemen het gewoon (nog) niet serieus. Komt nog bij dat ik niet zie hoe de ene game de andere uitsluit. Capcoms echte antwoord had moeten zijn: "We vertrouwen er nog niet op, maar we doen een makkelijk testje, proefkonijnen"...

Ik wacht nog even af hoe andere reviews op internet uitvallen, maar vrees het ergste. Als er min of meer steeds teleurstelling blijkt, ga ik deze titel helaas overslaan. Zonde, maar ik ga geen 40 Euro betalen voor een overgetrokken Super Nintendo spel. Dan speel ik liever het origineel. Het leek me eigenlijk écht leuk om een nette nieuwe versie van "Street Fighter II" te hebben met alles erop en eraan, maar dat is deze dan mogelijk gewoon niet...

Kijk later wel of ik deze nog zou willen...
Veel later...
Avatar
MVG | 25 mei 2017 12:10 | #274350
collapse
Dit valt me echt ZWAAR tegen. Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar dit is gewoon een lui gemaakte versie en een snel aangepaste heruitgave van een matige remake. "Super Street Fighter Turbo HD Remix" van een paar jaar terug, kwam ook niet zo lekker uit de verf, van wat ik begreep. Hoopte eigenlijk dat dit een verbeterde versie daarvan zou zijn, wat me nog enthousiast maakte.

Hoewel de getekende graphics best trouw zijn aan de 16-bit sprites, stoot het mij echt voor het hoofd dat de gepixelde versies beter gewaardeerd worden. Dat maakt de vernieuwde graphics vrijwel overbodig. Ik koop niet weer hetzelfde spel, voor wéér dezelfde graphics. Ik had liever gelezen dat de nieuwe tekeningen op z'n minst van een gelijk niveau zijn. Ik had natuurlijk al fragmenten gezien en het is ook smaak gebonden, maar dit vind ik erg.

Anders ingekleurde Ryu en verkleurde Ken vind ik een erg slappe toevoeging. Er zijn zoveel characters die ze ook hadden kunnen toevoegen, maar daarvoor waren ze te laks. Anders inkleuren en een nieuwe naam geven is één van de oudste en flauwste trucks in videogames (Mario / Luigi, Scorpion / Sub-Zero, etc.), maar eigenlijk niet meer van 2017.

Gisteren was ik al op zoek gegaan naar deze titel, maar hij was nog niet verkrijgbaar in winkels. Misschien is het beter zo. Ik wacht eerst nog wat verdere reviews af, maar alles klinkt bij mij tot nu toe als één ding: luiheid! Capcom wilde even een titel in het aanbod gooien om een centje bij te verdienen. Wéér hetzelfde spel, dus gegarandeerde winst uit nostalgie. Mag hopen dat ze iets beters naar de Switch brengen, maar daarover hoor je ze (nog) niet. Zelfs niet over die andere luie port, "Disney Afternoon Collection", welke games eigenlijk op een Nintendo systeem thuis hoorden. Grotere titels als "Resident Evil VII" of "Marvel Vs. Capcom Infinite" komen vooralsnog ook niet naar de Switch. Zou mooi zijn als er niet meer zo op de Switch werd neergekeken, vanwege de Wii U. Helaas, Capcom doet dit blijkbaar nog steeds.

Ik betwijfel intussen of ik dit spel nog wel wil hebben. Ik was nog best enthousiast en zag het ook als een potentiële aankoop: een hernieuwde "Street Fighter II" die je kunt meenemen en online kunt spelen klinkt niet slecht. Als dit echter zo'n lui product is, vergeet het dan maar. Je betaald er misschien minder voor dan de volle prijs, maar als een versie van 23 jaar geleden beter is, dan klopt er iets niet. Dan kan ik beter de Super Nintendo versie eens aanschaffen of op de Virtual Console van de Wii U kopen.

Behoorlijk teleurgesteld. Dat wordt het internet volgen, om te zien wat dit spel gaat doen. Ging er vanuit dat dit een kleinschaligere Street Fighter game is, maar een 5 valt me echt tegen. Ik hoop dat Capcom snel met iets beters komt. Laat ze a.u.b. niet aankomen met: "op de Switch verkocht "Street Fighter II" niet goed, dus we richten ons weer op Playstation en Xbox". Het is dan toch écht hun eigen schuld en ik wil dat ze hun games gewoon naar de Switch brengen. Mad
Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 12:20 | #274356
Reactie op post #274350 van MVG
collapse
Ging er vanuit dat dit een kleinschaligere Street Fighter game is, maar een 5 valt me echt tegen. Ik hoop dat Capcom snel met iets beters komt.


Street Fighter EX 4 zou ideaal zijn voor Switch.
Avatar
MVG | 25 mei 2017 16:53 | #274367
Reactie op post #274356 van MichaelNight
Bestond die nu wel of niet? In ieder geval, ik had een hernieuwde "Street Fighter II" wel tof gevonden, maar heb nu een groot aantal bedenkingen. Als "Ultra Street Fighter IV" naar de Switch kwam, was dat ook tof.

Ergens nog steeds geneigd "Ultra Street Fighter II" te kopen, al kan ik niet waarderen hoe lui dit spel even op de Switch wordt gegooid, om nog maar eens aan het oude spel te verdienen. Ik heb wel een zwak voor de reeks, vooral "Super Street Fighter II" en "Street Fighter II Turbo", want die speelde ik vroeger veel.

Mag hopen dat Capcom nog wat volwaardige games naar de Switch brengt, ook als veel mensen wat minder gecharmeerd blijken van deze game. Dat gezeur dat Nintendo's console met een lagere status blijft zitten ten opzichte van Playstation en Xbox, moest onderhand maar eens ophouden. Het is een tof systeem. Kondig er leuke games voor aan.
Avatar
Patrick | 25 mei 2017 12:21 | #274357
Reactie op post #274350 van MVG
"Ik was nog best enthousiast en zag het ook als een potentiële aankoop: een hernieuwde "Street Fighter II" die je kunt meenemen en online kunt spelen klinkt niet slecht"

Dit was precies mijn gedachte toen ik de aankondiging zag. Helaas stelt de uitwerking zwaar teleur.
Avatar
charlie1 | 25 mei 2017 17:10 | #274369
Reactie op post #274350 van MVG
collapse
Dank voor je feedback en die van n1ntendo. 1 spel minder aan mijn collectie. Waarom de volle prijs betalen als we het in de e-shop kunnen kopen voor minder dan 5 euro.(de oude street fighter reeksen.)

Het begint al goed ubisoft en capcom dat spellen uitbrengt waar geen publiek naar zal kijken
Avatar
MVG | 26 mei 2017 14:36 | #274397
Reactie op post #274369 van charlie1
collapse
Graag gedaan. Wat Ubisoft en Capcom hier doen, spreekt mij ook niet zo aan. Hoop dat de waarden in hun Switch games nog wat gaan stijgen, zodat ze ook wat grootsere en sterkere games naar de Switch brengen.

Of ik "Ultra Street Fighter II" nog ga kopen weet ik intussen niet meer. Blijft toch "Street Fighter II", maar heb wat moeite deze aankoop te verantwoorden aan mezelf. Ligt misschien ook aan online opties, want tegen anderen spelen via internet, klinkt wél als een interessante toevoeging.

Intussen moet het online-gedeelte via een update geactiveerd zijn door Capcom. Kun je me daar misschien iets meer over vertellen, als vervolg op de review, Patrick? Smile
Avatar
Patrick | 26 mei 2017 17:08 | #274400
Reactie op post #274397 van MVG
collapse
Ik ga dit morgen voor je checken MVG. Ik ben vandaag helaas niet meer in staat om het uit te proberen. Smile
Avatar
MVG | 26 mei 2017 21:16 | #274405
Reactie op post #274400 van Patrick
collapse
Heel goed, dank je. Dan wacht ik het graag even af, al verwacht ik m' niet meer te gaan kopen. De prijs is te hoog voor deze herkauwoefening. Toch benieuwd of het spel online misschien nog iets presteert en, indien mogelijk, iets nieuws te bieden heeft. Smile
Avatar
Patrick | 27 mei 2017 12:15 | #274415
Reactie op post #274405 van MVG
collapse
De eerste match had ik veel last van lag maar daarna werkte het eigenlijk prima. Niet veel op aan te merken.

In de podcast van maandag gaan Daan en ik er nog wat verder op in.
Avatar
MVG | 27 mei 2017 16:35 | #274423
Reactie op post #274415 van Patrick
Goed om te horen. Lijkt me op zich een goede toevoeging én iets dat nog niet in de eerdere "Street Fighter II" versies zat, die ik heb gespeeld. Ik blijf nu een beetje overal tussenin hangen met mijn mening hierover. Betekent deels dat ik nog niet erg overtuigd ben van dit spel, al heb ik over "Street Fighter II" geen enkele twijfel.

Benieuwd wat jullie er in de podcast nog over zullen vertellen. Die ga ik vast nog wel luisteren, dus wacht ik daar ook nog even op. Smile
Avatar
MichaelNight | 26 mei 2017 21:22 | #274406
Reactie op post #274400 van Patrick
collapse
Ik hoop dat het daardoor ook de score zal veranderen. Misschien in 6.1, want 5 vind ik wel laag hoor.
Ps: Kan deze hands on Ultra SF II ge-upt worden? Dit wordt denk ik wel het meest besproken spel van de maand.Avatar
MVG | 27 mei 2017 16:31 | #274422
Reactie op post #274406 van MichaelNight
Blijf het een rare situatie vinden rondom dit spel. "Street Fighter II" is prima, maar hoe lui Capcom hier geld probeert te verdienen staat me bijzonder tegen. Ik vind het echt jammer dat er niet wat meer moeite gedaan wordt om de Switch beter te ondersteunen. Gelukkig komt "Monster Hunter XX" ook naar de Switch, dus is "Ultra Street Fighter II" gelukkig niet de enige game om Capcom's drempelvrees te overwinnen.

De online mogelijkheden lijken me zo slecht nog niet. Doet me een beetje aan de online opties van "Street Fighter IV" denken. Moet ook best leuk zijn, "Street Fighter II" online kunnen spelen, overal en tegen iedereen. Hoop dat deze versie wel beter is in het vinden van tegenstanders, want in de PC versie van "Ultra Street Fighter IV" lukt het vaak niet, terwijl over de hele wereld mensen die game spelen. Ook haat ik het als ze die rankings dan niet gebruiken. Kom je als beginner met E-ranking ineens tegenover een Street Fighter-verslaafde met A-ranking te staan. Lekker spannend wie dat gaat winnen... Weird

Dan ben ik nog steeds niet echt overtuigd. "Street Fighter II" is altijd leuk, maar 23 jaar na "Super Street Fighter II" op de Super Nintendo, verwacht ik eigenlijk wel wat meer. Dit voelt naast nostalgie vooral als gemakzucht van Capcom, wat ik ook al vond bij "Mega Man Legacy Collection" en "Disney Afternoon Collection". Wederom verdienen op dezelfde oude games, die anders wegens nostalgie automatisch verkopen.

Misschien ga ik ook nog een poosje afwachten, tot ik een beter beeld heb wat ik hier nu van moet vinden of een eventuele prijsverlaging.
Avatar
Fl@ppy2 | 25 mei 2017 12:15 | #274353
collapse
Heb vrijwel niet deze game gevolgt, maar had wel enige interesse na de aankondiging. Ik zag al een videoreview gisteren en verbaasde me over wat het spel uiteindelijk geworden is. Hier mag je toch hooguit 10 euro voor vragen lijkt me?
Avatar
Patrick | 25 mei 2017 12:23 | #274359
Reactie op post #274353 van Fl@ppy2
Jup, €10,- tot max €20,- zou prima zijn.
Avatar
ThanosReXXX | 25 mei 2017 13:48 | #274364
Toch wel triest als je tot de conclusie moet komen dat de open source beat em up engine MUGEN een betere Street Fighter ervaring biedt dan C(r)apcom...
Avatar
Sharjah-Games | 25 mei 2017 16:59 | #274368
collapse
Ondanks dat spel een 5 krijgt, ga ik vast veel plezier hebben, met online tegen andere vechten!!!

Moet wel toegeven dat ik 40 wel erg duur vind, en nu zegt Crapcom ook nog. als Street Figther goed verkoopt op de Switch, brengen wij misschien meer games op uit... Als het 20 euro was geweest, had het beter verkocht, maar nu ben ik bang voor Crapcom dat het niks wordt!!!
Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 17:24 | #274370
Reactie op post #274368 van Sharjah-Games
collapse
Avatar
Sharjah-Games | 25 mei 2017 17:30 | #274372
Reactie op post #274370 van MichaelNight
collapse
Zijn gek bij Crapcom, als deze street figther goed verkoopt, dan pas misschien meer games..... Wat een onzin!!. Dit wordt dus de laatste spel voor de switch van Crapcom!!!
Avatar
MichaelNight | 25 mei 2017 18:10 | #274375
Reactie op post #274372 van Sharjah-Games
collapse
Ik heb liever dat capcom, Mega Man had gekozen ipv Ultra Street Fighter II.
Avatar
Sharjah-Games | 26 mei 2017 00:11 | #274382
Reactie op post #274375 van MichaelNight
Ondanks hoe vet ik Street Fighter vind, ben ik het wel met jouw eens!!!
Avatar
koekiemonster | 26 mei 2017 08:41 | #274388
Reactie op post #274372 van Sharjah-Games
collapse
Rustig maar..

Monster Hunter hebben ze net aangekondigd..
Avatar
Sharjah-Games | 27 mei 2017 00:05 | #274409
Reactie op post #274388 van koekiemonster
Ik ben altijd rustig dude!!!...Het was verkeerd vertaald, Capcom had niet gezegd, dat zij eerst gaan kijken hoe street fighter verkoopt!!!

Trouwens ik heb net street fighter gespeeld, ik heb er van genoten...Capcom moet wel een paar dingen verbeteren, soms framerate drop, maar online is nice, je vind snel iemand en het gaat soepel!!!!
Avatar
niemand | 25 mei 2017 17:54 | #274374
Reactie op post #274368 van Sharjah-Games
*chef draait drol op bord*
''Als je deze drol nu opeet krijg je straks misschien een biefstuk''
*Klant eet drol*
Chef: ''Kijk hem nou smullen. Hier heb je nog een drol.''
Avatar
Yosher2 | 25 mei 2017 17:43 | #274373
Ik ben eigenlijk één van de weinigen die Street Fighter II (of welke andere Street Fighter dan ook) vrij weinig heeft gespeeld, dus had ergens toch wel interesse in deze game. Maar als het op deze manier moet, dus echt niet. Niet voor €40 in ieder geval. Als hij ooit voor €20 of minder in de winkel ligt, denk ik er nog wel eens over na...

Hoe dan ook, het gameplay gedeelte schijnt wel gewoon weer super te zijn. Maar dat is het in alle andere (of in ieder geval de meeste) ports van Street Fighter II ook, en die kun je allemaal waarschijnlijk gewoon veel goedkoper uithalen. Snap dus ook écht niet waarom ze hier zo veel voor vragen. Ik heb geen €40 over voor een tweede Ryu en Ken. Een beetje alsof je de originele Super Mario Kart koopt met de toevoeging van Metal Mario en Pink Gold Peach en daar ook 30 á 40 euro voor neertelt (afhankelijk van andere toevoegingen zoals online). Nee dankje.
Avatar
Dinalfos | 25 mei 2017 18:40 | #274376
Even voor de duidelijkheid, dit is geen remake maar een port, die ook nog eens gemaakt is op een beperkt budget. De HD-art is zelfs rechtstreeks gelift van HD Remix.


Enkele, echte, nieuwe personages introduceren, de aanvalsmogelijkheden van personages vergroten en de FPS-lag weghalen waren mogelijkheden.


Nee, want dan beginnen de hardcore fans te klagen dat Street Fighter II niet langer Street Fighter II is. De hele tourney scene is berekend op alle sterke en zwakke punten van de gameplay en graphics, inclusief de fps dips.

De sprites zien er niet uit


Dat hoor ik mensen vaker roepen, maar ik ben het daar niet mee eens. Wat is er dan precies mis mee? Het ziet eruit als de oude art, maar dan scherper, kleurrijker en gedetailleerder.

De graphics als geheel zijn niet bepaald perfect te noemen, maar met de art is m.i niet veel mis.
Avatar
Dinalfos | 25 mei 2017 18:47 | #274377
Overigens vind ik dat dit niet "Ultra Street Fighter" had moeten zijn, maar gewoon Street Fighter Anniversary Collection 2, met Super Street Fighter, Street Fighter Alpha 3 en Street Fighter III: Third Strike op één disc. Met natuurlijk de nodige uitbreidingen en verbeteringen. Dat zou voor mij pas echt de moeite waard zijn.
Avatar
Unistar | 25 mei 2017 20:13 | #274378
collapse
Maak mij niet uit wat de reviews aangeven, ik koop deze game toch wel Hahaha
Avatar
Yosher2 | 25 mei 2017 23:48 | #274381
Reactie op post #274378 van Unistar
Je avatar sluit nog perfect op je reactie aan ook. Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 26 mei 2017

Screenshots