Krijg vijf procent korting bij aankoop ARMS! Nieuws | 15 juni 2017 12:00 | Auteur: Mink

Met onze partner StartSelect mogen we onze leden vijf procent korting geven op ARMS voor de Nintendo Switch!

We zijn een partnerschap met StartSelect begonnen en jullie krijgen de kans om ARMS aan te schaffen met vijf procent korting. ARMS is de nieuwste franchise van Nintendo en lanceert al 16 juni voor de Nintendo Switch. We zijn een samenwerking gestart met StartSelect en als jullie daar naartoe gaan, door bijvoorbeeld hier te klikken, dan helpen jullie N1ntendo daar ook mee!

De kortingscode is tot en met het einde van deze maand beschikbaar en is één keer te gebruiken per gebruiker. De kortingscode is N1ARMS en door deze code in te vullen ontvang je direct de vijf procent korting. StartSelect biedt alleen digitale games aan, waardoor je jouw code direct in ontvangst krijgt bij lancering van het spel. ARMS is daarbij ook maar 2.2 GB, wat ideaal is voor de kleine opslagcapaciteit van de Nintendo Switch.

23
Next articleARMS Previous articleBekijk hier alle footage van Nintendo Treehouse Live Day 2 terug

Reacties van gebruikers

Avatar
The Iron Ghoul | 07 juni 2017 20:34 | #274830
Leuke partnerschap. Ik zou het doen als ik niet zo'n vast geroeste gamer was die perse de games wil kunnen aanraken.
Avatar
Linkplayer | 08 juni 2017 07:33 | #274839
Leuke partnerschap, maar zal helaas hier geen gebruik van maken. Physical all the way for me en goedkoper ook, via StartSelect is het dan €57 euro terwijl ik via de webwinkels de fysieke game voor €50 heb kunnen pre-orderen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.