Reggie blikt vooruit op Nintendo's E3 bij YouTube Live at E3 Media | 12 juni 2017 08:41 | Auteur: Jeroen K. | Bron: YouTube

Reggie laat zich horen over Nintendo's aanstaande E3.

Vannacht was Nintendo of America-president Reggie Fils-Aime te gast bij YouTube Live at E3. Reggie bevestigt in de show dat de Nintendo Spotlight dinsdag de start markeert van Nintendo's continue E3-aanwezigheid. Ook speelt hij in de show een potje ARMS. Reggie ging ook vast in op aankomende E3.

Spotlight en Treehouse
Hier zal Super Mario Odyssey een grote rol spelen, maar zullen er vooral 25 minuten lang veel games getoond worden. Spotlight markeert het startpunt van de E3-activiteiten. Verwacht snel en 'to-the-point' enkele key-games, enkele reveals en enkele 'first-looks'. Na deze Spotlight volgt direct Treehouse live, waar het eerste uur nog veel nieuwe informatie bevat. Een continue vloed aan informatie, zo noemt Reggie het.

Daarnaast benadrukt hij het succes van de Nintendo Switch in de eerste maanden; voornamelijk dankzij The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe. Bekijk de volledige beelden hieronder.

Next articleMinecraft krijgt deze zomer cross-platform play voor Switch,... Previous articleSpeel als Link in E3-trailer Nintendo Switch-versie The Elder...

Reacties van gebruikers

Avatar
Stevendek | 12 juni 2017 09:47 | #274993
collapse
Ben eens benieuwd. Nintendo gaat toch stevig moeten doen om nog goed uit de hoek te komen na de Microsoft presentatie van gisteren. Nu ben ik zelf niet zo'n grote Xbox fan maar gewoon de manier hoe ze hebben aangepakt. Eerst een 20-tal minuten over de nieuwe 4K console en dan wordt bijna anderhalf uur lang de ene trailer na de andere op je afgebombardeerd.
Ik blijf mijn liefde voor nintendo hebben, maar ben toch jaloers... een 25min prerecorded presentation (wat al korter is dan de gemiddelde directs) tegenover wat Microsoft heeft gedaan... nu begin ik het toch ook moeilijk te vinden om optimistisch te blijven...
Avatar
The Iron Ghoul | 12 juni 2017 10:13 | #274995
Reactie op post #274993 van Stevendek
collapse
persoonlijk vind ik een presentatie van 25 minuten beter dan een van bijna 2 uur. In een korte presentatie kan je evenveel kwijt als een van 2 uur. lange presentatie worden vooral opgevuld door mensen die van en af het podium lopen en auto`s, en een beetje lange beelden zijn van een spel dat ik of pietje niet eens leuk vindt (zoals AC:origins).

een korte presentatie is meer rapid fire en laat je de zelfde dingen zien als de lange presentatie zonder al dat gedoe er om heen.
Avatar
Stevendek | 12 juni 2017 23:42 | #275046
Reactie op post #274995 van The Iron Ghoul
Bij de almachtige Hylia, ik hoop dat je gelijk hebt...
Avatar
MVG | 12 juni 2017 09:47 | #274994
25 minuten... Het wordt steeds korter. Eerst ga je nog uit van een uur. Vervolgens hoop je dat het een ruim half uur is. Nu blijkt het nog geen half uur.

De opzet is anders. Het hele persconferentie / lange presentatie geven is op de schop gegaan. Games worden geïntroduceerd en sommige worden in de Treehouse uitzendingen toegelicht. Dit zat er wel een beetje aan te komen, als je kijkt naar eerdere jaren. De grote E3 persconferentie verliest een beetje zijn nut. Er zijn ook niet zoveel van die presentaties over.

Afijn, dat is wat ik er nu uit haal. Als het tijdens de Spotlight presentatie echt in een groot tempo gaat, om vervolgens over te gaan in het Treehouse, is het al snel weer live. Anders dan eerder, maar we zullen zien hoe dit werkt. Benieuwd wat ze uiteindelijk echt in petto hebben, inclusief Treehouse. In een half uurtje kun je nog best veel laten zien, maar in de Treehouse uitzendingen hebben ze veel meer tijd om er dieper op in te gaan of gameplay te tonen. Smile
Avatar
FalconPawnch | 12 juni 2017 15:16 | #275011
collapse
Lol, reggie zei ergens dattie niet zo goed in smash is. Vervolgens kijk ik het stukje waarin ie ARMS speelt en dan loopt alleen maar te dodgen totdat die andere een aanvalt zodat hij kan counteren... Dit is precies hoe lame asses winnen in smash...
Avatar
MVG | 12 juni 2017 19:04 | #275017
Reactie op post #275011 van FalconPawnch
Zolang Reggie het kan verkopen is dát de enige waarheid. "ARMS" wordt een hit. Wink
Avatar
koekiemonster | 12 juni 2017 19:11 | #275018
collapse
Wat een nietszeggende flapdrol is het ook. Speelpop van Japan.
Als je hem mag interviewen levert dat werkelijk niks op: "het is cool", "ik mag er niks over zeggen", "wacht maar af".

"You can tick that box 1080p"
Avatar
FalconPawnch | 13 juni 2017 01:27 | #275075
Reactie op post #275018 van koekiemonster
moet je gelijk geven. hij laat nooit wat los en komt altijd met een ontwijkend antwoord dat eigenlijk geen antwoord geeft op de gestelde vraag.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.