Splatoon 2 krijgt nieuwe upgrades voor kledij Nieuws | 12 juni 2017 14:09 | Auteur: Mink | Bron: Nintendo

Via het Twitter-account van Nintendo weten we dat de kledij in Splatoon 2 nieuwe upgrades kent.

Splatoon 2 is het vervolg op het kritische en commercieel succesvolle Splatoon voor de Wii U. Het tweede deel verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch en voegt aardig wat content toe. Zo hebben we Salmon Run, een hordesmodus, kun je nu wapens dual wielding en is er een geheel nieuwe singleplayer.

Nu weten we dat Splatoon 2 ook andere krachten geeft aan je kledij. Zo is het mogelijk de Special Performance Up upgrade op je kleding te hebben. Dit maakt je Special Weapon een stukje beter, maar hoe precies verschilt per wapen. Zo zie je hieronder de Tenta Missiles. Het wapen krijgt een grotere range wanneer je de Special Performance Up hebt.

Verder kun je tevens de Sub Performance Up upgrade krijgen, waardoor je bijvoorbeeld Splat Bombs verder kunt gooien dan voorheen. Daarbij zijn enkele bekende upgrades lichtelijk aangepast.

Splatoon 2 verschijnt 27 juli voor de Nintendo Switch.

75
Next articleDrie verschillende gameplay-stijlen in bewegende beelden van... Previous articleLivestream Bethesda E3 2017 Showcase (opname)

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher2 | 12 juni 2017 14:59 | #275009
Ik heb het gevoel dat één van die Performance Up dingen, of misschien zelfs alle varianten, gaan storen met de balans van het spel... Ik hoop dat dit dus niet het geval zal zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots