Xenoblade Chronicles 2 herbevestigd voor winter 2017 met nieuwe trailer Nieuws | 13 juni 2017 18:34 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Nintendo

Xenoblade Chronicles 2 laat zich uitgebreid zien!

Vandaag heeft Nintendo tijdens de Nintendo Spotlight meer informatie gegeven over Xenoblade Chronicles 2. De game werd voor het eerst onthuld in januari. Hoewel de game er al direct erg vergelijkbaar uitzag met haar twee voorgangers in de serie, kregen we nog maar weinig informatie. Beetje bij beetje wisten we steeds meer over de grootse JRPG en vandaag hebben we de meest uitgebreide trailer tot nu toe ontvangen.

Allereerst laat Nintendo weten dat je als hoofdpersoon Rex speelt, samen met je goede metgezel Pyra. Je verkent een wereld van kolossale beesten genaamd Titanen, waarop de laatste overleving van de mensheid leeft. Deze Titanen bevatten uitgebreide regio's om te verkennen.

Vanaf het begin van de trailer, die je hieronder kunt bekijken, verschijnt de herkenbare muziek van ACE+ en de herkenbare grafische stijl van Monolith Soft op je beeldscherm. De trailer vertelt ons meer over het verhaal en het gevechtssysteem. Uit de trailer blijkt dat het "topplen" uit Xenoblade Chronicles weer terug is. De muziek van ACE+ klinkt bovendien erg vergelijkbaar met hun werk uit de originele Xenoblade Chronicles. Elysium lijkt een centrale rol te spelen in het verhaal van de JRPG. Monolith Soft bevestigt het spel voor een releasedatum van "winter 2017" en gebruikt wederom Britse stemacteurs. Bekijk de gehele trailer hieronder.

Xenoblade Chronicles 2 verschijnt in de winter van 2017, dus uiterlijk in februari 2018, voor de Nintendo Switch.

Next articleReleasedatum Super Mario Odyssey bekendgemaakt in overweldigende... Previous articleMetroid Prime 4 in ontwikkeling voor de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
SuperX | 13 juni 2017 18:38 | #275132
collapse
Super! Maar heb toch mijn twijfels of we t dit jaar wel kunnen spelen. Wordt hoe dan ook geweldige game, Xenoblade Chronicles is een van mijn favo games.
Avatar
FalconPawnch | 14 juni 2017 00:02 | #275228
Reactie op post #275132 van SuperX
gevalletje holidays denk ik. Kerstcadeautje.
Avatar
Ricardo | 13 juni 2017 19:46 | #275161
Ziet er geweldig uit. Hier word ik nu echt blij van Very Happy

Zoals je terecht aangeeft komt de muziek ook weer meer in de buurt van die uit het origineel en de gehele sfeer komt ook meer overheen met Chronicles. X was zeker geen slechte game, maar op een aantal punten, waaronder muziek, vond ik die toch een stuk minder. Ook gaaf dat ze wederom kiezen voor Britse stemacteurs, dat vond ik in het origineel best leuk gedaan.

Hopelijk lukt het Monolith inderdaad om hem klaar te hebben voor een release deze winter!
Avatar
Stevendek | 13 juni 2017 20:43 | #275188
Now it's Shulk time!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Screenshots