Details Xenoblade Chronicles 2 in Nintendo Treehouse Nieuws | 13 juni 2017 23:02 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Nintendo Treehouse neemt Xenoblade Chronicles 2 onder de loep.

Xenoblade Chronicles 2 is het derde deel in de Xenoblade Chronicles-serie en belooft veel raakvallen te hebben met de originele game die voor de Wii verscheen. Zo zal dit nieuwe deel sterk focussen op het verhaal, echter zal ook de nadruk op exploratie uit Xenoblade Chronicles X terugkomen in het spel. Tijdens de Nintendo Spotlight werd het spel voorzien van een mooie en indrukwekkende trailer, die de nadruk legde op de spelwereld en het verhaal. In de Nintendo Treehouse speelde het team ruim een half uur lang Xenoblade Chronicles 2 en schoof producer Tetsuya Takahashi aan om vragen te beantwoorden en de game verder toe te lichten.

Uit de Nintendo Treehouse bleken enkele interessante details. Zo zien we technieken zoals 'topple' terugkeren, maar krijg je ook nieuwe vaardigheden, zoals de mogelijkheid om vijanden terug de lucht in te gooien om extra schade toe te brengen. Verder mogen we een makkelijker te navigeren menu verwachten voor arts tijdens gevechten en zien we dat de automatische aanvallen in dit nieuwe deel een combo vormen. De gebieden waar je tijdens je reis doorheen trekt bevinden zich op titanen. Deze zijn erg divers, dus mogen we gevarieerde omgevingen verwachten, met erg verschillende wezens, leefstijlen en mensen. Xenoblade Chronicles 2 bevat daarnaast een dag-nacht-cyclus en kent getijden, waardoor gebieden soms bereikbaar, dan weer hermetisch afgesloten zijn. Bekijk hieronder de Nintendo Treehouse-sessie om nog meer details over Xenoblade Chronicles 2 te ontdekken.

Xenoblade Chronicles 2 verschijnt deze winter voor Nintendo Switch.

Next articleNintendo deelt screenshots en kaart Super Mario Odyssey Previous articleActievolle E3-trailer van Fate/Extella: The Umbral Star online

Reacties van gebruikers

Avatar
deejaydadream | 14 juni 2017 00:34 | #275241
Wow, ik kijk naast Splatoon 2 en Mario Odessy echt uit naar deze game. Ik hoop zelf op begin december 2017, dan zit er wat tijd tussen Mario en Xenoblade.
Avatar
Volleybaas | 14 juni 2017 07:13 | #275243
Ja insta buy. Xeno 1 was zo geweldig

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Screenshots