Reggie Fils-Aime over fysieke beloningen bij My Nintendo Nieuws | 16 juni 2017 09:00 | Auteur: Neslihan | Bron: IGN

Fysieke beloningen naar Noord-Amerika brengen, is volgens Reggie uitdagend.

Club Nintendo is vorig jaar vervangen door de nieuwe My Nintendo, een service die je beloont met cadeaus wanneer je munten inwisselt. Deze munten hebben wat variaties en zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Zo krijg je gouden munten door een spel te kopen en platina munten door bijvoorbeeld je Nintendo Network ID te koppelen aan je Nintendo-account. Deze munten zijn op verscheidene manieren uit te geven: van beloningen voor Miitomo tot kortingen op software. Er zijn echter geen fysieke beloningen verkrijgbaar, iets wat Club Nintendo weer wel had en iets waar fans van hielden.

In een interview met Reggie Fils-Aime door IGN, werd gevraagd of er ooit fysieke beloningen naar My Nintendo zouden komen. Hij antwoordde dat dat kon, maar dat er dan verschillende uitdagingen op hem te wachten zouden staan. Zo legde hij uit dat hij oplossingen zou moeten vinden wat ook voor Canada en Latijns-Amerika werkt. Hij kan zich daarom wel fysieke beloningen in de My Nintendo-service voorstellen. Het moet dan echter wel echt werken voor alle klanten, dus niet alleen de klanten in de Verenigde Staten. Over eventuele uitdagingen in Europa heeft Reggie niks gezegd.
Next articleE3 2018 aangekondigd, 12 tot en met 14 juni Previous articleBekijk hier het gehele 2017 ARMS Open Invitational terug

Reacties van gebruikers

Avatar
The Iron Ghoul | 16 juni 2017 09:28 | #275362
collapse
Zorg er eerst maar voor dat die punten niet vervallen. Ik heb er nu totaal geen interesse in, omdat er niks leuks is en alles toch om de X maanden verloopt.
Avatar
ThanosReXXX | 17 juni 2017 18:11 | #275407
Reactie op post #275362 van The Iron Ghoul
Precies. Ik heb nu maar weer een 3DS thema gekozen, omdat de punten anders verdwijnen. En ook heb ik nu Picross 3D dubbel... Beat up Crying
Avatar
deejaydadream | 16 juni 2017 21:50 | #275384
Gewoon weer codes in de spelhoesjes erbij doen, en dat punten dan 3 jaar geldig zijn. MyNintendo heb ik in totaal iets van 3 keer op gekeken, echt niets aan.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.