Reggie over uitstel Nintendo Switch Online Nieuws | 15 juni 2017 22:17 | Auteur: Ricardo | Bron: Polygon

Reggie Fils-Aime praat over de online dienst voor Nintendo Switch.

Tijdens de Nintendo Switch-Direct van januari maakte Nintendo bekend dat de bepaalde onlinedienst pas in de herfst zou verschijnen. Begin deze maand werd echter duidelijk dat de dienst pas in 2018 komt.

In een interview met Polygon vertelt Reggie Fils-Aime, president van Nintendo of America, over de onlinedienst en onlinediensten zoals Netflix. Reggie weet te vertellen dat Nintendo zich specifiek richt op bepaalde opties die mensen verwachten. Dit omvat voice chat, maar ook entertainmentdiensten zoals Netflix en Amazon Prime. Over het aanbieden van een onlinesysteem zegt hij verder het volgende (vertaald):

"Als we kijken naar de algemene online ervaringen, zien we dat het veel werk vereist om van wereldklasse te zijn. We zijn trots op onszelf, we geloven dat onze IP van wereldklasse is. We vinden dat wanneer wij hardware ontwerpen, dit van wereldklasse is. We moeten onze digitale omgeving naar ditzelfde niveau tillen, daar werken we hard aan.

Tijdens de ontwikkeling kwamen dingen boven die we graag in Nintendo Switch Online wilden implementeren, waardoor de ontwikkelingstijd langer werd. Als je kijkt naar Nintendo-producten die zijn uitgesteld, is het meestal het wachten waard. Breath of the Wild is een goed voorbeeld.

We willen er zeker van zijn dat het een robuuste en goed uitgewerkte onlineomgeving is en dat mensen voor een jaarlijkse betaling van $20 zouden zeggen: 'Dit is een no-brainer. Ik doe ongetwijfeld mee.'"


Verdere details over Nintendo Switch Online deelt Nintendo later. De dienst mogen we in 2018 verwachten.
Next articleEerste speelbare DLC-personage voor ARMS bekendgemaakt Previous articleSuper Mario Odyssey ondersteunt co-op, speel met Mario of Cappy

Reacties van gebruikers

Avatar
Sharjah-Games | 15 juni 2017 22:25 | #275350
collapse
Goed bezig Nintendo, ga zo door!!! Ik wacht wel, als het maar goed is!!
Avatar
MVG | 15 juni 2017 23:02 | #275354
Reactie op post #275350 van Sharjah-Games
Mee eens! Zoals het nu werkt is het nog niet echt geschikt als voorbeeld voor de betaalde functie. Niet echt stabiel genoeg. Als dit het zou zijn, zou het die betaling niet waard zijn.

Blij dat ze nog druk zijn dat te verbeteren. Tot die tijd is het gratis, dus is het nog moeilijk klagen. Het kan beter eerst goed werken, voordat het een betaalde service wordt. Dan is het niet erg er eerst voor te betalen.

Vond het ook wel prettig dat het gratis was, maar de kwaliteit van de service kan zo wel omhoog. Graag dus! Smile
Avatar
Gohma | 15 juni 2017 22:45 | #275352
Nu nog voice zonder die app, er van uit gaande dat die er komt.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.