Psyonix praat over Cross-Network Play en over ontwikkelen op Nintendo Switch Nieuws | 16 juni 2017 09:32 | Auteur: Mink | Bron: USGamer

In een interview met USGamer heeft Psyonix gesproken over Cross-Network Play en de Nintendo Switch.

Psyonix is de ontwikkelaar van het immens populaire Rocket League. Deze titel verscheen eerder op de concurrerende consoles en wist daar al een grote userbase op te bouwen. Koop je de Nintendo Switch-versie dan kun je spelen tegen spelers die de PC- of Xbox One-versie hebben. Cross-Network Play wordt helaas niet ondersteunt voor de PlayStation 4.

In een interview met USGamer heeft Psyonix gesproken over Cross-Network Play. Zo zouden ze het raar vinden als een iPhone niet zou kunnen bellen met een Samsung Galaxy-telefoon. Zo voelt het gebrek van Cross-Network Play aan voor de gamers, aldus Dunham van Psyonix.

Verder werd er nog even gesproken over de split-screen mogelijkheden van Rocket League. Je kunt jouw Joy-Con geven aan een vriend en beide met één Joy-Con spelen. Vooralsnog lijkt het erop dat dit alleen mogelijk is tijdens de docked mode van de Nintendo Switch.

Rocket League verschijnt tijdens de feestdagen van dit jaar voor de Nintendo Switch.
Next articleYoshio Sakamoto over 2D Metroid-game voor de Nintendo Switch Previous articleE3 2018 aangekondigd, 12 tot en met 14 juni

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Rocket League

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 14 november 2017

Screenshots