Yoshio Sakamoto over 2D Metroid-game voor de Nintendo Switch Nieuws | 16 juni 2017 09:48 | Auteur: Mink | Bron: GameSpot

In een interview over Metroid: Samus Returns heeft producer Yoshio Sakamoto gesproken over een 2D Metroid-game voor de Nintendo Switch.

Rondom al het E3-geweld zouden we bijna vergeten dat ontwikkelaars graag hun fans teasen met cryptische berichten. Zo ook Yoshio Sakamoto, een van de bedenkers van de originele Metroid-game. Hij sprak recentelijk met GameSpot over de recentelijk aangekondigde 2D Metroid-game voor de Nintendo 3DS. Echter, tegen het einde van het interview kreeg de beste man een vraag over een eventuele 2D Nintendo Switch-game. Hij wist te zeggen (vertaald):

"We denken altijd, maar dan ook altijd, na om manieren te verzinnen om onze fans enthousiast te maken. We verzinnen dingen die ze graag willen zien en spelen, we houden van deze uitdaging. Er is helaas niets wat we kunnen bespreken op dit moment over de Nintendo Switch. Ja, we bespreken het nu *lacht*."


Er is op dit moment geen 2D Metroid-game aangekondigd voor de Nintendo Switch. Metroid Prime 4 is echter wel in ontwikkeling voor de console.
Next articleNintendo: 'We blijven de Nintendo 3DS ondersteunen na 2018' Previous articlePsyonix praat over Cross-Network Play en over ontwikkelen op...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Metroid: Samus Returns

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Metroidvania
Ontwikkelaar: MercurySteam
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 september 2017

Screenshots