Ubisoft: 'Starlink: Battle for Atlas begon voor kinderen maar is gegroeid naar volwassenen' Nieuws | 16 juni 2017 14:11 | Auteur: Mink | Bron: NintendoLife

Ubisoft heeft gesproken over haar nieuwste project Starlink: Battle for Atlas.

Starlink: Battle for Atlas werd afgelopen E3 aangekondigd voor onder meer de Nintendo Switch. Deze futuristische open-universe laat je met echt speelgoed spelen. Deze toys-to-life-game laat je met spaceships exploreren in een groot universum. Het spel doet een beetje denken aan als Skylanders en No Man's Sky een kind zouden krijgen.

Vandaag heeft Ubisoft gesproken over deze titel. Zo vertelden ze dat het spel oorspronkelijk vooral gemaakt was voor acht tot elf jarigen. Toen ze het spel lieten testen, kregen ze vooral positieve feedback van de ouders, die het spel graag zelf wilden spelen. Laurent Malville, creative director, zei (vertaald):

"We hadden het idee dat Starlink vooral interessant was voor kinderen van acht tot elf. Maar tijdens de ontwikkeling hoorden we juist van de ouders dat ze het spel wilden spelen. Alle ruimteschepen hebben uiteraard de mogelijkheid om te vliegen in de ruimte. Maar het is tevens mogelijk om in de atmosfeer van een planeet te vliegen. Hierdoor kun je de werelden op je eigen tempo ontdekken."


Starlink: Battle for Atlas verschijnt in de herfst van 2018.
Next articleSwingende Ribbon Girl in de theme song van ARMS Previous articleNintendo eShop - Week 24 (ARMS, Mighty Gunvolt Burst, vele kortingen,...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Starlink: Battle for Atlas

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: Onbekend
Releasedatum: Q4 2018

Screenshots