N1 Podcast Aflevering 19: Ogen op de Spotlight Podcast | 20 juni 2017 20:30 | Auteur: Daan

De E3 2017 is achter de rug en wij geven onze eerste reactie op alle aankondigingen.

In de negentiende N1 Podcast praten Daan, Nathan en Patrick voornamelijk over de afgelopen E3 beurs. Wat waren hun favoriete aankondigingen? Wat moet er nog meer getoond worden? Ze gaan er diep op in deze aflevering!

Je kunt N1 Podcast #19 hieronder of op Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Gooi je het liever in je RSS feed reader zoals iTunes? Dat kan ook. Gebruik deze link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen!0:00:00 - Introductie
0:02:55 - E3 2017: Algemeen
0:16:50 - E3 2017: Nintendo Spotlight
1:04:17 - E3 2017: Treehouse en Third-Party
1:13:41 - E3 2017: Super Mario Odyssey
1:21:23 - Afsluiting
Next articleDigital Foundry onderwerpt Super Mario Odyssey aan grafische... Previous articleAnalist spreekt over tekort Nintendo Switch in 2017

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 21 juni 2017 21:00 | #275508
Oei, Patrick een beetje (boel) in de tang bij Daan. Dat was wel bijna de definitie van iemand "steamrollen"... Hahaha

Maar leuke podcast weer, guys. Het enthousiasme omtrent Mario Odyssey wordt aan deze kant zeker gedeeld, dus ik kijk al uit naar jullie preview en de podcast daaromtrent, en ook deel ik de onverwachte aangename verrassing omtrent Mario + Rabbids met jullie, een game die ik eigenlijk vantevoren al afgeschreven had, mede door de vroegtijdige leak, maar dat was dus ten onrechte.

Dit is gewoon echt X-COM in een Mario/Rabbids jasje, en daar is zeker niets mis mee.

Onderwerpen voor de volgende keer die ik graag voorbij zou willen zien komen zijn de games die ontbraken, zoals Pikmin 4, die na de E3 door Miyamoto persoonlijk als "nog steeds in ontwikkeling" werd bestempeld, dus wat daar mee aan de hand is terwijl hij twee jaar eerder volgens diezelfde Miyamoto al zo goed als klaar was, is mij een raadsel.

En dan lijkt het me ook leuk om jullie eens in discussie te horen gaan over de kansen voor IP's zoals F-Zero, Wave Race, 1080 Snowboarding, Excite Truck en wellicht andere games die jullie zelf graag terug zouden willen zien, maar die maar niet komen, en waarom jullie denken dat dit zo is.

Ik ben ook wel benieuwd naar jullie idee over nog eventueel aanvullende verrassingen in een aankomende Direct, of op één van de andere twee beurzen die er nog aankomen dit jaar (Tokyo Game Show & GamesCom).

Of verwachten jullie juist eerder nog wat teleurstellingen zoals die van Capcom die maar weinig toezeggingen wil doen en nu ook weer van Square Enix omtrent Dragon Quest en de flauwe excuses ("volwassen" redenen, wtf dat ook mag betekenen) omtrent de console versie van die game, maar ondertussen wel een wat mij betreft ontzettend slechte 3DS Direct uitzenden, waar ik niet op zat te wachten, want ik wil verdomme zien hoe de Switch versie eruit ziet.

Als laatste schiet me nu even te binnen dat ik ook wel nieuwsgierig ben naar jullie ideeën over waar Retro Studios en Platinum Games nu mee bezig zijn, want Retro is bijvoorbeeld al drie jaar met iets bezig, wat dus geen Metroid is zoals we nu weten, maar wat dan wel? En waarom was daar geen teaser van op de afgelopen E3?

En is Platinum Games nou bezig met een nieuwe Bayonetta game of gaan ze voorlopig even helemaal niets doen voor Nintendo? (of wordt het The Wonderful 102?)

Ik hoop dat jullie een deel hiervan zouden willen meenemen in de volgende podcast, of alles, al lijkt me dat niet realistisch, dus als jullie al de moeite nemen om er iets van te behandelen, dan ben ik al helemaal blij.

In ieder geval: jongens, ga zo door en ik blijf geboeid luisteren... Biertje?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Metroid: Samus Returns

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Metroidvania
Ontwikkelaar: MercurySteam
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 september 2017

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017