Wonderful 101-ontwikkelaar deelt artwork, Wonderful 101 mogelijk naar Nintendo Switch Nieuws | 06 juli 2017 08:30 | Auteur: Ricardo | Bron: Platinum Games

Via Twitter deelt Platinum Games artwork van The Wonderful 101.

Platinum Games is de studio achter goed ontvangen spellen zoals Bayonetta en The Wonderful 101. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf de Wii U goed ondersteund en Platinum heeft al eerder aangegeven bezig te zijn met op zijn minst één titel voor Nintendo Switch.

Enkele dagen geleden deelde de ontwikkelaar Bayonetta-artwork, wat er mogelijk op wijst dat die serie naar de Nintendo Switch komt. Vandaag publiceert het bedrijf wederom artwork, ditmaal van The Wonderful 101. We zien dat enkele personages uit die game op de Nintendo Switch spelen. Wat dit precies betekent is vooralsnog niet bekend. Mogelijk komt Platinum Games met een port van de Wii U-game, of betreft het misschien een vervolg? Ongetwijfeld zal meer informatie snel volgen.


Next articleTrailer Fire Emblem Warriors gaat in op personages uit Awakening Previous articleJapanse verkoopcijfers 26/6/2017 - 2/7/2017: Radiant Historia...

Reacties van gebruikers

Avatar
deejaydadream | 06 juli 2017 09:43 | #275854
collapse
Persoonlijk hoop ik op nieuwe delen (Wonderfull 101 & Bayonetta), met als extra's het vorige deel of vorige delen. Nieuwe game los 60 Euro, en met oudere game erbij voor 80 a 90 Euro. Want als Wii U bezitter, heb ik het wel even gehad met ports van Wii U spellen.
Avatar
Martijn | 06 juli 2017 10:07 | #275855
Reactie op post #275854 van deejaydadream
collapse
In beide gevallen ga ik uit van een Switch versie. Makkelijker te realiseren en een nieuw publiek voor een oude game, die eerlijk gezegd allemaal wel wat meer publiek konden gebruiken. Lijken mij wel games om mensen mee te overtuigen, zeker na het geklaag over de exclusiviteit van "Bayonetta 2".

Zelf zou ik ook graag nieuwe games zien. Er komt een steeds groter deel van de Wii U games overwaaien naar de Switch. Leuk, maar de goede games heb ik al. Naast een uitgebreide "Super Mario Maker" en een hernieuwde "Super Smash Bros. for Switch" heb ik eigenlijk geen Wii U games meer nodig op de Switch. Niet ieder spel hoeft een tweede ronde, omdat het de eerste ronde beter kon.

Tegelijk hoop ik wél dat het goed gaat verkopen op de Switch, maar dat heeft meer te maken met de groei van het aanbod en herstellen van het vertrouwen in Nintendo. Ik zie liever Switch games waar geen Wii U variant van bestaat. Met het relatief kleine publiek van de Wii U is het echter best logisch. Er komt een moment dat we de ports en heruitgaven wel hebben gehad. Op PS4 zagen we dit ook in het eerste jaar.

Zolang het beter verkoopt dan op de Wii U, zorgt het voor een sterkere basis voor de Switch, zonder dat het jaren duurt er games op uit te brengen. Liever nieuw, maar als het helpt is het ook prima. Ik ga echter niet alles nogmaals kopen...
Avatar
deejaydadream | 06 juli 2017 12:03 | #275857
Reactie op post #275855 van Martijn
Smash met extra's (single player modus, zoals op de Wii toevoegen), en van Super Mario Maker zie ik ook wel een deluxe versie zitten, alleen moet daat ook wel wat aan toegevoegd zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Wonderful 101

Platform: Wii U
Genre: Mass-Hero Action
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 23 augustus 2013

Screenshots