Marvelous legt nieuw Senran Kagura-handelsmerk vast in Japan Nieuws | 11 juli 2017 10:21 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Marvelous

Nieuwe Senran Kagura 'ontdekt'! Komt 'ie naar de Nintendo Switch?

Marvelous heeft in Japan het handelsmerk "Shinobi Master Senran Kagura: New Link" vastgelegd enkele weken geleden. Hoewel Marvelous nog niet officieel een nieuwe Senran Kagura heeft aangekondigd, lijkt dit erop te wijzen dat er een nieuwe Senran Kagura aankomt. Recente uitlatingen van producer Kenichiro Takai vertellen ons dat het spel in elk geval niet naar de Nintendo 3DS komt (vertaald):

"De Nintendo 3DS-lijn is wel redelijk compleet. Senran Kagura: Deep Crimson heeft het gehele verhaal opgesomd dus ik heb geen plannen meer voor nieuwe Nintendo 3DS-titels."


Dit opent echter mogelijkheden voor een Nintendo Switch-versie van de nieuwe Senran Kagura. Honey Parade Games, de studio achter de serie, is namelijk aan het werk met één Nintendo Switch- en twee PlayStation 4-games. Deze Nintendo Switch-game is niet Shinobi Refle: Senran Kagura, dat enkel digitaal naar de Nintendo Switch zal komen, maar is een nieuwe titel die ook fysiek gaat verschijnen. De Nintendo Switch zal Kenichiro Takagi in staat stellen nieuwe ervaringen te realiseren (vertaald):

"Het is vooral de HD Rumble. Ik wil softheid uitdrukken. Ik heb al een project gecreëerd en nu probeer ik uit te zoeken hoe dit te realiseren. Ik denk dat games een aanraaksensatie hebben in vele opzichten, dus ik wil een nieuwe ervaring uitvinden die exclusief voor de Nintendo Switch is."


Deze zomer zal de game hoogstwaarschijnlijk daadwerkelijk worden aangekondigd.
Next articleShin Megami Tensei: Strange Journey Redux voorzien van gameplay-trailer Previous articleN1 Podcast Aflevering 22: Spetter & Splatter

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.