Neem een Podoboo over in stukje artwork en bewegende beelden Super Mario Odyssey Media | 12 juli 2017 11:30 | Auteur: Mink | Bron: Nintendo

Via het officiele twitter-account van Nintendo hebben we nieuwe beelden van Super Mario Odyssey.

Super Mario Odyssey is de nieuwste telg in de 3D-Mario-games. Nintendo is terug gegaan naar de 3D-roots van Mario en laat de speler de omgevingen ontdekken in een grote sandbox-ervaring. Bowser heeft, zoals vanouds, zijn ogen gericht op Peach en het is aan onze besnorde loodgieter om daar een stokje voor te steken.

In Super Mario Odyssey kun je vijanden overnemen dankzij de krachten van je nieuwe kompaan Cappy. Je kunt onder meer Goomba's, Bullet Bills en zelfs Podoboo's overnemen naar gelang. Met de Podoboo kun je door lava zwemmen en nieuwe gebieden vrijspelen. Check hieronder de beelden van de Podoboo.

Super Mario Odyssey verschijnt 27 oktober 2017 voor de Nintendo Switch.37
Next articleSplatoon 2 krijgt een grafische test Previous articleJapanse McDonald's-restaurants krijgen een McFlurry met Pikachu-smaak

Reacties van gebruikers

Avatar
Mitch | 12 juli 2017 12:02 | #276151
Alles wat ik zie van deze game tovert een grijns op mijn gezicht van hier tot EAD Tokyo.
Avatar
Martijn | 12 juli 2017 14:39 | #276158
Dat zag ook niemand aankomen toen hij/zij voor het eerst "Super Mario Bros." ging spelen vroeger. Had je best kans uitgelachen te worden, als je dan tegen iemand had beweert dat je op een dag als zo'n springende vuurbal zou kunnen spelen. Nu kan bijna alles!

Vraag me af hoe het met de moeilijkheidsgraad gesteld is, in "Super Mario Odyssey". Geen levens, geen Game Over, je kunt bijna alles worden... Ga er vanuit dat er nog genoeg uitdaging overblijft. Hopelijk niet zoals in "3D World", dat het pas moeilijker wordt na de aftiteling.

"3D World" was dat ook een erg tof spel en leuk om te spelen! Toch zie ik "Odyssey" als de volgende écht grote stap: we kunnen niet alleen overal lopen, maar kunnen ook bijna alles zijn! Echt weer een Nintendo-manier om een beproefd concept volledig te hernieuwen, zelfs als dat al vele malen eerder is gedaan. Kunnen veel ontwikkelaars een voorbeeld aan nemen!

Dit spel staat bij mij op nummer 1, als must-have titel. Ben vast niet de enige, maar ik kijk er enorm naar uit. Kan niet wachten ermee aan de slag te gaan! Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Screenshots