Pokémon Ultra Sun & Moon krijgen Ultra Dual Edition en Fan Edition in Europa Nieuws | 12 juli 2017 16:29 | Auteur: Jeroen K.

Speciale edities van Pokémon Ultra Sun & Moon komen onze kant op!

Eind dit jaar verschijnen Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor de Nintendo 3DS. Deze games vervolgen de immer populaire Pokémon-reeks op de Nintendo 3DS, als zoethoudertjes voordat we met de nu al geanticipeerde Pokémon RPG aan de gang kunnen voor Nintendo Switch. De twee games spelen zich wederom af op de Alola-eilanden.

Nintendo onthulde eerder al een speciale Steelbook-editie voor Noord-Amerika, maar maakt nu voor de Europese markt een nog grootsere versie bekend. Allereerst geeft Nintendo een Ultra Dual Edition uit van het spel. Deze set bevat Pokémon Ultra Moon, Pokémon Ultra Sun, een Steelbook en twee download-codes met potions. Daarnaast krijgt elke versie van het spel ook een eigen Fan Edition: deze zal het spel (Ultra Moon of Ultra Sun) bevatten en een Steelbook.

Pokémon Ultra Moon en Pokémon Ultra Sun verschijnen op 17 november voor Nintendo 3DS.


ultrashit
ultrashit2
ultrashit3
Next articleJapanse Pokémon GO-speler spendeert vele malen meer dan spelers... Previous articleOfficieel Pokémon GO evenement komt op 12 augustus naar Amstelveen

Reacties van gebruikers

Avatar
Niek | 12 juli 2017 16:52 | #276165
collapse
Ik zou dit gaaf vinden als je alleen de steelbook zou krijgen, maar het geval is dat de games verpakt zitten in de normale plastic verpakking. En het is juist deze verpakking dat als afval overblijft nadat je de cartridge in de steelbook doet. Ik vind dit zo'n erge verspilling.
Avatar
Nathan | 13 juli 2017 09:42 | #276171
Reactie op post #276165 van Niek
Ik gebruik mijn SteelBook cases juist als mooie collector's items waar ik bijna nooit mijn game in doe. Ik stond een beetje raar te kijken toen bij Persona 5 de normale game box miste. Maar ik snap jouw punt.
Avatar
Lucas | 13 juli 2017 16:43 | #276179
Dit begrijp ik nooit echt. Ze hebben niet eens de uiteindelijke cover laten zien. 1 fage trailer en je weet dat je een duurdere versie kan kopen. Waarom niet eerst wat enthousiasme creeeren?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Ultra Moon

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017

Pokémon Ultra Sun

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017