Pokémon with You-café opent vandaag in Japan Nieuws | 15 juli 2017 08:00 | Auteur: Neslihan | Bron: Sweets Paradise

Een Pokémon with You-café is open van 15 juli tot en met 3 september 2017 in de Japanse stad Sendai.

Eerder deze week schreven we al een artikel over een McFlurry met een Pikachu-smaak die in de Japanse McDonald's-restaurants komt. Nu blijkt dat de Japanners nog lang geen genoeg hebben van voedsel met een Pokémon-thema: een Pokémon with You-café opent namelijk vandaag in de Japanse stad Sendai. Pokémon with You is een campagne die georganiseerd is door The Pokémon Company om geld in te zamelen voor de aardbeving en tsunami die de Tohoku-regio in 2011 troffen. Dit Pokémon-café, dat opent in de Tohoku-regio, is dus ook een onderdeel van de campagne. Het café is open van 15 juli tot en met 3 september 2017.

Pokemonvoedsel

Het Pokémon-café zal verschillende Pokémon-hoofdgerechten en desserts serveren. Zo zullen er gerechten worden opgediend als 'Victini's Baked Open Sandwich'' en ''Popplio's Donut Ice-Cream'' en dranken als ''Pikachu's Popping Peach Orange'' en ''Bulbasaur's Green Soybean Smoothie''. Verder is er ook merchandise beschikbaar in het café. Zo krijgen klanten die de combo van één gerecht en drank kopen, een servet en onderzetter met Pokémon-thema.

pokemonvoedsel2
Next articleStages en wapens Splatfest bekendgemaakt Previous articleNintendo toont hoeden en helmen uit Super Mario Odyssey

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.