The Pokémon Company deelt mysterieuze video Media | 13 juli 2017 11:53 | Auteur: Mink | Bron: The Pokémon Company

The Pokémon Company heeft een zeer vreemde en mysterieuze teaser gedeeld.

Er is een wel zeer mysterieuze en abstracte video online verschenen van The Pokémon Company. De video heet 'Pokémon Mystery File: A world of Pokémon you don’t know' en dat neemt het vrij letterlijk. We zien elementen uit verschillende spellen die volgens de Pokémon-lore (het verhaal) nog geen vaste plek hebben. Zo zien we Celebi in Pokémon HeartGold & SoulSilver, de verdwaalde man uit de ruimte van Pokémon Sun / Moon en de Distortion World uit Diamond & Pearl.

Wat deze plekken met elkaar gemeen hebben? Ze duiden allemaal op een alternatief universum, alternatieve tijdlijn of een andere kosmologisch evenement. De Japanse tekst in de video vertaald zich naar:

"Is dit een slip in de tijd? Wordt tijd gemanipuleerd? Kwam het van de maan, of wat het een ruimtevirus? Is dit een ontmoeting met aliens?

Het gevecht met de aliens is begonnen! Is dit de onderkant van deze wereld? Is het een puzzel van een eeuwenoude beschaving? Is dit een aanval van een parallel universum? Neemt het mensen over?"


Het geheel eindigt met een groep Unknowns en deze spellen 'Is er iets gaande?'. Er is tevens een link bij geplaatst, deze begeleid je naar hier.We bedanken N1ntendo-lid Stevendek voor het melden van dit nieuws!
Next articleNintendo stopt productie New Nintendo 3DS in Japan Previous articleN1ntendo.nl Stream: Mario Kart, ARMS en Tetris met de redactie...

Reacties van gebruikers

Avatar
626b | 13 juli 2017 20:59 | #276180
http://www.nintendolife.com/news/2017/07/video_please_dont_get_too_excited_about_that_mysterious_pokemon_teaser

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.