Nintendo toont hoeden en helmen uit Super Mario Odyssey Media | 14 juli 2017 11:44 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo of America

Via Twitter deelt Nintendo of America nieuwe informatie en afbeeldingen van verschillende hoofddeksels die centraal staan in Super Mario Odyssey.

Super Mario Odyssey is het nieuwste avontuur van de bekende, besnorde loodgieter. Mario keert in deze sandbox-ervaring terug naar de vertrouwde 3D-gameplay en wederom moet hij Bowser ervan weerhouden om er met Princess Peach vandoor te gaan. Nintendo komt echter met een innovatief element in de vorm van Cappie. De pet van Mario vormt nu een essentieel onderdeel van het spel en het mag dan ook geen verrassing zijn dat het niet bij één hoofddeksel blijft.

Middels Twitter liet Nintendo of America vandaag weten dat elke wereld uit Super Mario Odyssey een zogenaamde "Crazy Cap shop" huisvest, waar je outfits kan kopen met munten die je in het spel verzamelt.Nintendo deelde verder ook afbeeldingen van enkele regionale kostuums. Ren door woestijnen met een Sombrero en Poncho, de traditionele kledingdracht van de Tostarena regio. Beklim de wolkenkrabbers van Metro Kingdom in je bouwvakkers-outfit en verken de diepe wouden verkleed als ontdekkingsreiziger. De beelden tonen daarnaast dat de outfits ook in de 2D-scenes gedragen worden, zoals Nintendo eerder al bekend maakte.

Super Mario Odyssey verschijnt op 27 oktober exclusief voor Nintendo Switch.

38

39

40

41

42

43
Next articlePokémon with You-café opent vandaag in Japan Previous articleHaal een Shiny Tapu Koko op in Pokémon Sun & Pokémon Moon

Reacties van gebruikers

Avatar
Lieve Jongen | 14 juli 2017 17:39 | #276201
collapse
Zijn leuke kostuums voor Mario!
Avatar
Ricardo | 14 juli 2017 23:38 | #276208
Reactie op post #276201 van Lieve Jongen
Dat zijn het zeker! Ben erg benieuwd hoeveel we er in de uiteindelijke game gaan zien.Tot nu toe genoeg variatie in ieder geval.
Avatar
dw4 | 15 juli 2017 03:25 | #276209
Damn wat kan ik niet wachten tot deze game uitkomt. Eerst nog mario + rabbids kingdom battle en daarna los met deze

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Screenshots