Layton's Mystery Journey krijgt Nederlandse trailer Media | 16 juli 2017 10:26 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Layton Series YouTube

Layton's Mystery Journey krijgt eindelijk de eerste Nederlandstalige trailer!

Het YouTube-kanaal van de Layton-serie heeft enkele dagen terug plots de eerste Nederlandse trailer van het nieuwe spel in de serie online geplaatst. De game komt Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot te heten in het Nederlands. Dit avontuur plaatst de dochter van de professor in de hoofdrol. Verder kun je echter de puzzel-gameplay verwachten die je gewend bent van de serie. De trailer, die al eerder in het Engels verscheen, begint met scènes uit oude Layton-spellen en introduceert vervolgens Katrielle. Lucy Pozniak (Level-5's hoofd van marketing) laat weten dat je vanaf 20 juli aan de gang kunt met de definitieve versie van het spel voor mobiel (vertaald):

"Of je het op Android, iOS of Nintendo 3DS speelt, het maakt niet uit, je zult dezelfde ervaring hebben. We hebben identieke spellen gecreëerd voor deze platformen; iedereen krijgt dezelfde content en hetzelfde verhaal. Zelfs de prijs zal voor elke versie hetzelfde zijn en we hebben er vertrouwen in dat de fans dit waarderen."


Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot verschijnt deze herfst voor Nintendo 3DS.

Wij danken N1ntendo-lid HylianEmiel voor het melden van dit nieuws!

Next articleCartridge en omkeerbare cover Splatoon 2 in beeld Previous articleFIFA 18

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Level-5
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 oktober 2017

Screenshots