Overcooked: Special Edition geplaagd door performance issues, patch onderweg Nieuws | 01 augustus 2017 21:52 | Auteur: Bas | Bron: @Overcookedgame/Digital Foundry

Overcooked: Special Edition kent alles behalve een gesmeerde start.

Overcooked is een actievolle game waarin jij en maximaal drie vrienden samen proberen zo snel mogelijk het eten klaar te maken voor je gasten. Je gaat op avontuur door het Onion Kingdom waar je verschillende keukens afgaat om gerechten te maken. De samenwerking moet steeds beter worden, want het wordt een grote chaos dankzij de vele gekke keukens waarin je moet werken en de steeds lastigere werkomstandigheden die dit met zich meebrengt.

Helaas kent Overcooked: Special Edition alles behalve een soepele start. Spelers klagen over verschillende bugs, framedrops en andere problemen die een serieuze invloed hebben op de spelbeleving. Gelukkig is de ontwikkelaar op de hoogte van de problemen en is er een patch beloofd, echter is het nog niet bekend wanneer deze zal verschijnen. Digital Foundry heeft vandaag een video gepost waarin de problemen onder de loep worden genomen.

Overcooked is sinds 27 juli beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Next articleSombrero verdwijnt van boxart en Super Mario Odyssey krijgt... Previous articleOpera Rabbid in nieuwe trailer en screenshots Mario + Rabbids:...

Reacties van gebruikers

Avatar
Sharjah-Games | 01 augustus 2017 22:07 | #276625
Ik dacht eerst dat het door de controllers kwam, maar uiteindelijk was het duidelijk voor mij. Echt een leuke spel, hopelijk wordt het snel gefixt!!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Overcooked: Special Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action Simulation
Ontwikkelaar: Ghost Town Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 juli 2017

Screenshots